Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bakış / Illstrasyon

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Fatoş Eleştirimi yanlış anlamamanı umarım. Haybeden ahkam kesiyor deme olurmu ;) Bu yüzden bir çalışma yolluyorum:)

Arkadaşlar haklılar Cidden çok daha iyi olabilirsin yetenek olarak sende bu çalışmalardan çok fazlası var.

Kesinlikle yanlış anlamıyorum. Hatta memnun bile oldum bir çalışma yapmışsınız.
Güzelde olmuş. Ama benim tarzıma bakarsanız ben biraz daha soft çalışıyorum. Keskin hatlardan ve gölgelerden hoşlanmıyorum. Işık olayına gelince onu kullanabilirmişim aslında. Ama bunları da zamanla öğrenicem. Yetenekli bulduğunuz içinde ayrıca teşekkür ederim :smile:

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ellerine sağlık canım karakalem tadında güzel bir çalışma olmuş:)

machan

🌱Yeni Üye🌱
yüzde anotomik bir hata var sol kaş burundan daha uzakta ya kaşını fazla almışlar bayanın yada kalem içeri kazmış biraz :) ama güzel çalışma tebrikler

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
yüzde anotomik bir hata var sol kaş burundan daha uzakta ya kaşını fazla almışlar bayanın yada kalem içeri kazmış biraz :) ama güzel çalışma tebrikler

Dikkat ederseniz bir kaş diğerinden farklı olur zaten. Çok büyük bariz bir hata yok bence. Teşekkür ederim yorumun için :)

postaki

👑Efsanevi Grafiker👑
gözlerdeki baygın ifade ye bayıldım..
müthiş..illustrasyon çalışmalarınızın fanatiği olacağım galiba. :D

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel bir çalışma olmakla beraber yüz fazlası ile gergin bence sanki robot yüzü gibi
insan yüzüne karekteristik özellikler katan çizgiler vardır örneğin alın çizgileri gibi
bunları da uyguluyabilirsen çalışmalarında daha başarılı olacağından şüphem yok

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Gerçekten güzel çizim. Çizilen karakter biraz sinirli bakıyor ama :p
Teşekkürler :)

güzel bir çalışma olmakla beraber yüz fazlası ile gergin bence sanki robot yüzü gibi
insan yüzüne karekteristik özellikler katan çizgiler vardır örneğin alın çizgileri gibi
bunları da uyguluyabilirsen çalışmalarında daha başarılı olacağından şüphem yok

Aslında referanstan kaynaklanan sorunlar ama ben ilave edebilirdim yüz çizgilerini. Teşekkürler yorumun için :)