Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

baklava kutusu Sıla Mis Unlu Mamülleri ve Yufka

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
iş okeylenme safhasında
1kilo2010.jpg

Benzer konular

tooche

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu çalısmanın bir önceki halinide görmüştüm onuda beğenmiştim ama bu daha hos olmus elinize sağlık

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
yorumunuz için tşkler tooche hanım diğer çalışmamda okeylemişti ve basılmıştı kararsız bi müşteri inş. bu sefer daimi bir kutu olur

adams43

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tasarım çok güzel. . .
Ama Sıla ile Mis kelimesindeki boyut farklılığı neden onu anlayamadım. Onun bi nedeni var mı acaba?

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tasarım çok güzel. . .
Ama Sıla ile Mis kelimesindeki boyut farklılığı neden onu anlayamadım. Onun bi nedeni var mı acaba?

değerli yorumunuz için teşekkürler firmanın ilk ismi sıla idi tescil almak icin misi ekledik halkın aklında sıla olarak kalsın diye sıla büyük yazıldı

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Emeğine sağlık selim.Okeylendiğine göre diyecek bi şey yok.Hadi gözün aydın:)

poetmen

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet malesef herşey para demek sılamis artık sizinle çalışacak daha önce bende tasarlamıştım sılamisin kutusunu yannız bu kutu benim yaptıgım kutunun aynısını sadece biraz reklerde oynama yapılmış gerci ilk tasarımı ben yapmadım bana geldiğinde firma istediği belli idi sadece biraz değişiklikler yaptım o kadar neyse hayırlı ugurlu olsun iyi çalışmalar...

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet malesef herşey para demek sılamis artık sizinle çalışacak daha önce bende tasarlamıştım sılamisin kutusunu yannız bu kutu benim yaptıgım kutunun aynısını sadece biraz reklerde oynama yapılmış gerci ilk tasarımı ben yapmadım bana geldiğinde firma istediği belli idi sadece biraz değişiklikler yaptım o kadar neyse hayırlı ugurlu olsun iyi çalışmalar...

çalışma hiç bir şekilde çalıntı yada esinlenme üzerine yapılmamıştır geçen sene bu zamanlar müşeriye 7 ayrı örnek sunulmuştur bunlardan sisteye yüklediğim çalışma onaylanmıştır ve tarafımdan baskıya verilmiştir. ayrıca sılamis firması 2010 yılının son çeyreğinde yapmış olduğum çalışmayı bir başka ajans yada grafikere vererek çalışmanın aynısını taklit edip başka bir matbaada işlerini basılmıştır bu olay kendi insiyatifim haricinde gelişmiştir. yapılmış olan çalışmanın ilk hali ve çeşitli değişilikler sonuçunda okeylenen baskı hali ayrıca diğer yaptığım örneklerde kayıtlıdır istenirse çalışmaları oluşturma tarihleri belli olacak şekilde size yollayabilir. yapılan işte hiç şekilde taklit yada benzerlik yoktur

poetmen

🌟Usta Tasarımcı🌟
sitemim size değil sipayasanın tutarsızlıgına tabi hangi müşteri gelirse gelsin elinde yapımış kutusunun aynısını isterse firma o isteği karşılamak zorunda malesef bizim ülkede tasarım sanat olarak görülmüyor telif hakkıs söz konusu bile değil adamlar 20 tl ye yaptıgı kart vizite bile logo calışmasınıda yanında yapıyor bu memlekette tasarım bilinci oluşturmak imkansız eger istemedem yannış anlaşılmaya maal verdiysen özür dilerim anladığım kadarı ile çalışmanın ilk cıkış yeri siz sizni elinize sağlık güzel çalışma başarılarının devamını diliyorum umarım emeğinizin hakkını alırsınız...