Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

baklava kutusu

tooche

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Aynen katılıyorum.
Zira yanda kullandığınız baklava fotosu ile renk değerleri birbirine yakın. Kahverengi ne kadar açarsanız o kadar daha baklava rengine yaklaşacak. Bu yüzden madem kahverengiden sıyrılma şansınız yok, o halde kahverengini mümkün olduğunca koyulaştırmalısınız. Mümkünse bordo kullanın. Ben bir çok baklava firmasına çalıştım, genellikle tercih edilen renkler; Bordo ve acı yeşildir.
Kolay gelsin, başarılar...

aynı seyi yukarda bende syledim iyi okuduysanız burda renklerin farklı göründüğünü cmykda acı kahvede olduğunuda söyledim ayrıca gene dikkatli okuduysanız rengin ısrarla müşteri tarafından seçildiğini de söyledim bunda anlasılmayacak ne var onuda anlayamadım renkle oynama sansım yok kndi adıma yapılmış şahsi bir çalısma değildir.5 yıldır sdce pastanelerle çalısan büyük bir firmada grafikerim çok tutulan renkleri çok iyi biliyorum yorumlarınız için teşekkürler saygılarımla.

ogunnn355

🌱Yeni Üye🌱
o çiçekleri nerden buluyorsunuz bana da verebilirmisiniz yilmaz_kutu_@************

tooche

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
o çiçekleri nerden buluyorsunuz bana da verebilirmisiniz yilmaz_kutu_@************

internette gelen numunelerde gazetede veya herhangi bir dergide görüyorum yada kendi hayalimde canlanan bi çiçekde olabiliyor oturup çiziyorum freehandde

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel bir baklava kutusu tasarımı olmuş, ellerinize sağlık.

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aynı seyi yukarda bende syledim iyi okuduysanız burda renklerin farklı göründüğünü cmykda acı kahvede olduğunuda söyledim ayrıca gene dikkatli okuduysanız rengin ısrarla müşteri tarafından seçildiğini de söyledim bunda anlasılmayacak ne var onuda anlayamadım renkle oynama sansım yok kndi adıma yapılmış şahsi bir çalısma değildir.5 yıldır sdce pastanelerle çalısan büyük bir firmada grafikerim çok tutulan renkleri çok iyi biliyorum yorumlarınız için teşekkürler saygılarımla.

Tamam bir şey demedim. Söylenmemiş sayın. Çalışmanıza yorum yaptığım için de özür dilerim.

tooche

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tamam bir şey demedim. Söylenmemiş sayın. Çalışmanıza yorum yaptığım için de özür dilerim.

alınmanız için bir sebep yok gayet uygun bir dille söylediklerinize kendimce cevap vrdm tartısmaya açık bir ortamdayız sanıyorum ama illada ben alınırım dahada yorum yapmam derseniz sizin tercihiniz.

byzed

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zulfikarfidanci.com
Birçoğunun aksine zemin rengi konusunda hiçbir tereddütüm yok, bence oldukça güzel duruyor, tereddütüm baklavanın rengi ! Sanırım renk değerlerinin gözden geçirilmesi gerekiyor. Saygılar ve iyi çalışmalar.

tooche

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Birçoğunun aksine zemin rengi konusunda hiçbir tereddütüm yok, bence oldukça güzel duruyor, tereddütüm baklavanın rengi ! Sanırım renk değerlerinin gözden geçirilmesi gerekiyor. Saygılar ve iyi çalışmalar.

teşekkür ederim ve aslında baklva değerlerinde bende tereddütlüydüm ama iş basıldı ve burda göründüğü gibi olmadı zannedersem cmykdan rgb yapıp bide internet ortamına atıncı tonlar oynuyo gerci monitörden monitöre bile ton farkı oluyor renkler o yüzden bence burda görülen renklere pek aldanmamak lazım galiba:)

berguvan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Aslında tooche renklerini doğru düzgün ayarlayıp çalışmanı öyle atsan hiçbir sorun kalmayacak sanıyorum...

Yorum yapan insanlar da burada gördükleri renkler üzerine yorum yapıyolar :)

masezgin

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkurler.
Sektore farklı bir yaklaşımla yaklaşmışsınız.
Yalnız kullandığınız baklava resmi böreği andırıyor. Daha güzel resim kullanarak tasarımınızın kıymeti artar.
Kolay Gelsin

tooche

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Aslında tooche renklerini doğru düzgün ayarlayıp çalışmanı öyle atsan hiçbir sorun kalmayacak sanıyorum...

Yorum yapan insanlar da burada gördükleri renkler üzerine yorum yapıyolar :)

dogru düzgün ayarlı ztn renkler ama cmykdan rgbye dönünce ister istemez farklılıklar oluşuyor ayrıca renkler insanların monitörüne göre bile değişir bnm odamda 3 monitör var 3ündede işin tonları oynayabiliyor o yüzden sizin gördüğünüz renk tonlarına yapabilecek bişeyim yok maalesef

tooche

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkurler.
Sektore farklı bir yaklaşımla yaklaşmışsınız.
Yalnız kullandığınız baklava resmi böreği andırıyor. Daha güzel resim kullanarak tasarımınızın kıymeti artar.
Kolay Gelsin

teşekkür ederim:)

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
ya belkı abest olucak ama ben calısmadan zıyada logoda takıldım bıraz. yanı bı logoda 3 farklı yazı karakterı.. ılgınc geldı bana...

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
mrblar bence baklavalar fıstıklı olsa çünkü fıstık yeşili kutuya daha da çekiçilik katabilir güzel çalışma başarılar

tooche

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya belkı abest olucak ama ben calısmadan zıyada logoda takıldım bıraz. yanı bı logoda 3 farklı yazı karakterı.. ılgınc geldı bana...

bütün yazı karakterleri aynı olursa mesela lezizle baklavaları yazısının karektere aynı olursa ikiside el yazısı anlasılmaz olucaktır gereksiz kalabalık el yazısının her zaman helvetica kullanırım çoğu grafikerde yapar ilginç bi yanı yok yani

hacoo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ya cok guzel olmuss sıradan degılll ama zemın beyaz olabılır benceee

arzusen

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.arzusen.com
Çalışma güzel olmuş fakat arkası ters olmuş, Arka bilgileri 180 derece çevirmeniz gerekiyor.