ben indirdim ücretsiz ama pc'ye kaydetmek için şifre istiyor.verirsen şifreyi söylerim teşekkürümü
Böyle bir mantığı çözemiyorum! Çözmemde yardımcı olur musun "ozgurce"!
Şöyle ki:
1- Madem ki teşekkür edeceksin; neden bunu en başta yapmıyorsun da sonraya bırakıyorsun? Yani; "teşekkür etme kısmını", neden "şifreyi öğrendikten sonraya" bırakmayı tercih ediyorsun? (Bkz.: Şifreyi öğrenmen durumunda "rar" dosyasının içinden ne çıkacağını biliyor musun?)
2- Paylaşımı yapan kişi, diyelim ki şifreyi de vermiş. Bu durumda teşekkür mü edecektin, yoksa "bu şifre yanlış" mı diyecektin? Veyahut başka bir espiri! mi yapacaktın?
3- Şifreyi "ben" versem sana; paylaşımı yapan kişiye mi teşekkür edecektin bana mı? (Bkz.: Paylaşımı yapan kişi forumdan uzaklaştırılmış!)
Sonuç:
Ben teşekkür istemiyorum, ne istiyorum biliyor musun?
Biraz daha dikkatli olmanı, üşengeç olmamanı, araştırmanı, gelişmeni, önce kendine, sonra çevrendekilere yardımcı olmanı ve son olarak TEŞEKKÜR ETMEYİ ÖĞRENMENİ istiyorum. (Not: Eğer ki o yazdığın tek cümlelik mesaj, bir "espiri"den ibaretse; benim bu yazdıklarımı da espiri! olarak algıla.)
Şimdi; emeği geçen herkese teşekkür et o zaman!
ÇÜNKÜ; paylaşımı yapan kişinin forumdan uzaklaştırılalı "2 yıl"ı aşkın bir süre olduğunun farkına varmamışsın; forumdan uzaklaştırılmasına rağmen "şifreyi" de yazmış olduğu mesaja ve yorumlara bakma zahmetine bile katlanmamışsın; bir de dönüp "o şekilde" bir espiri! yapmışsın.
Şifre: upload by ziyankar
Mutlu olman dileğiyle, iyi forumlar.