yorum ve eleştirileri bekliyorum..
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 14 Tem 2014 #1 yorum ve eleştirileri bekliyorum..
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 15 Tem 2014 #2 Beğendim yetmez mi?
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 25 Tem 2014 #3 ma®tin' Alıntı: Beğendim yetmez mi? Genişletmek için tıkla ... Beğenmek yetmez mi? -- Yeter tabi ki, beğendirmekte marifettir Teşekkürler ma®tin Cevap geç oldu ama güç olmasın inşallah..
ma®tin' Alıntı: Beğendim yetmez mi? Genişletmek için tıkla ... Beğenmek yetmez mi? -- Yeter tabi ki, beğendirmekte marifettir Teşekkürler ma®tin Cevap geç oldu ama güç olmasın inşallah..
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 25 Tem 2014 #4 Hasan ÇELİK' Alıntı: Beğenmek yetmez mi? -- Yeter tabi ki, beğendirmekte marifettir Teşekkürler ma®tin Cevap geç oldu ama güç olmasın inşallah.. Genişletmek için tıkla ... Tamam Hasan kardeşim, peşindeki arama kurtarma ekibini geri çağırıyorum.
Hasan ÇELİK' Alıntı: Beğenmek yetmez mi? -- Yeter tabi ki, beğendirmekte marifettir Teşekkürler ma®tin Cevap geç oldu ama güç olmasın inşallah.. Genişletmek için tıkla ... Tamam Hasan kardeşim, peşindeki arama kurtarma ekibini geri çağırıyorum.