Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Balık şirketine yaptığım logo

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
bayertekrenk2.jpg

Benzer konular

wildturk1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
üstadim ben beğendim güzel bir çalışma olmuş nacizhane bir tavsiyede bulunacağim Y harfi ve ayni zamanda balığın kuyruğuna doğru bir renk tonlamasi atsan nasıl durur acaba Y kendini açıkca ifade edebilirmi o zaman

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
üstadim ben beğendim güzel bir çalışma olmuş nacizhane bir tavsiyede bulunacağim Y harfi ve ayni zamanda balığın kuyruğuna doğru bir renk tonlamasi atsan nasıl durur acaba Y kendini açıkca ifade edebilirmi o zaman

Teşekkür ederim beğendiğinize sevindim aslında dediğiniz gibi bi renk geçişi düşünmüştüm ama logo şirketin hemen her basılı ürününde kullanılacağı için baskıda sıkıntı olmasın dedim

bygrafikir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hocam elinize sağlık gerçekten çok güzel

bygrafikir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
birde hocam deniz ürünleri olarak genelleme bir şirket, aslında daha geniş bir çalışma olabilir. Sadece fikir iyi çalışmalar kolay gelsin

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
birde hocam deniz ürünleri olarak genelleme bir şirket, aslında daha geniş bir çalışma olabilir. Sadece fikir iyi çalışmalar kolay gelsin

Yurt dışından büyük otellere balık getiren bir şirket benden logo yapmamı istediler. Daha geniş bi çalışma olabilir ne anlamda söylediniz? gerçi okeyini aldım ama merak ettim. tekrar teşekkür ederim yorumunuz için.