Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
üstadim ben beğendim güzel bir çalışma olmuş nacizhane bir tavsiyede bulunacağim Y harfi ve ayni zamanda balığın kuyruğuna doğru bir renk tonlamasi atsan nasıl durur acaba Y kendini açıkca ifade edebilirmi o zaman
üstadim ben beğendim güzel bir çalışma olmuş nacizhane bir tavsiyede bulunacağim Y harfi ve ayni zamanda balığın kuyruğuna doğru bir renk tonlamasi atsan nasıl durur acaba Y kendini açıkca ifade edebilirmi o zaman
Teşekkür ederim beğendiğinize sevindim aslında dediğiniz gibi bi renk geçişi düşünmüştüm ama logo şirketin hemen her basılı ürününde kullanılacağı için baskıda sıkıntı olmasın dedim
Yurt dışından büyük otellere balık getiren bir şirket benden logo yapmamı istediler. Daha geniş bi çalışma olabilir ne anlamda söylediniz? gerçi okeyini aldım ama merak ettim. tekrar teşekkür ederim yorumunuz için.