Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Banaz Ofset Yeni Logo

BanazOfset

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba Arkadaşlar. Şirketimizin Logosunu Değiştirmeye Karar Verdik ve Ortaya 2 Çalışma Cıkardık. Görüş ve Önerilierinizi Almak İstiyorum. Saygılarımla ...

ShellByMrt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
üstteki daha iyi ama; font bir petrol istasyonunu andırıyor gibi, bence.

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence daha çok çalışma yapmalısınız. Logo hafife alınmayacak kadar önemlidir zira bir anlamda sizi yansıtır.

Logo adaylarını diyeyim zor okuyabildim. Bence tam tersi olmalı:) Başka bir font seçin. Araya da Türk bayrağı falan sıkıştırmayın bence. İlla Milletimden bir şey yansıtsın diyorsanız beyaz-kırmızı renklerini kullanın.

BanazOfset

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence daha çok çalışma yapmalısınız. Logo hafife alınmayacak kadar önemlidir zira bir anlamda sizi yansıtır.

Logo adaylarını diyeyim zor okuyabildim. Bence tam tersi olmalı:) Başka bir font seçin. Araya da Türk bayrağı falan sıkıştırmayın bence. İlla Milletimden bir şey yansıtsın diyorsanız beyaz-kırmızı renklerini kullanın.

Teşekkürler Değerlendirmeleriniz İçin. Gerekli Değişiklikleri Yaparak Yeni Bi Stil Üzerinde Çalışıyorum. Bitince Tekrar Paylaşırım

ksercan5

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben "Banaz orsel" diye okudum ilk başta... Fontları biraz değiştirmekte fayda var. Renk olarak üstteki daha hoş.