Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

banner örnek çalışmam

sistematik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
özel bir firmaya sitelerine konulacak olan banner animasyolu çalışma örnekleri sizlerin değerlendirmenize sunuyorum.( bannerlar animasyonlu olacaktır)

SAYGILAR..

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
kardeş çalışmaların çok göz yorucu duruyor çok karmaşık olmuşlar
paylaşım için teşekkürler ellerine emeğine sağlık

sistematik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar fakat arkadaşımızın bir tanesi
karışık olduğunu ve göz yorduğunu belirtti kendisine bende katılıyorun ancak animasyon lu göremediğinden zannederimki fikir açısı değişecektir .
ben kısaca açıklama olarak animasyon olan yerleri belirtiğim ; kuşların uçması
klımaların etrafında ışık şoklaması geçmesi. kar yağması. klımanın üflüyo olması.araçların far kısımlarının yanıp sönmesi.firma ismi ve totem kısımlarının yanıp sönmesi.arka gökyüzü renginin gündüz gece dönüşümü gibi hareket halinde olması. buna göre yorumlarınızın yapılmasını ve hangi banner daha olumlu olduğunu numara olarak belirtirseniz sevinirim saygılar.......

dostyaren

🌱Yeni Üye🌱
klima sadece kışın kullanılan bir araç değil mesela bir yerde kışla başlayıp diğer yerde sıcak güneşle bitirebilridin ayrıca arkadasında dediği gibi biraz karışık geldi bana. biraz dha sade, daha az metaryelle daha güzel şeyler çıkarabilirisn bence

dostyaren

🌱Yeni Üye🌱
buarada unuttum ikincinin nev kar yazısı ve diğer öğeleri guzelken altta bulunan mavi kısım iyi durmamıs birincide aynıyerde bulunana renkliyazılarıikinciye aktarırsan 2 en güzeli derim ben :)

kızılkaya67

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel bir çalışma kardeş, ellerine ve emeğine sağlık.