Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

barkod wizard

arthur71

🌱Yeni Üye🌱
corel draw 11 kullanıyorum. ama çok yeniyim. barkod oluşturamıyorum. corel'i yüklerken barkod wizard aktif hale getirmem gerekiyormuş ama 10 kere yüklememe karşı hiç bir değişiklik olmadı. elimde barkodu yapılmış etiketler var ama bu yüzden goremiyorum. acil yardım lütfen..

Benzer konular

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
EAN 13 bölümünü seçin
birde son rakamı yazmayın otomatik yazar kendisi eğer yazmıyorsa hatalı barkodtur.

arthur71

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler de, bu EAN 13 ün nerede olduğunu da söyleseydiniz daha iyi olurdu. dedim ya yeniyim :)

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
Özür Dilerim Sorunuzu yanlış anlamışım ben barcode yapımını soruyorsunuz anlamıştım coreli yüklerken yapmanız gereken bir işlem ;)

arthur71

🌱Yeni Üye🌱
file da oyle bir yer yok. edit te var ( barkod wizard diye) ama o da tıklanmıyor. yani yüklü değil gibi. coreli full yükledim ama yine de olmadı.

benden

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar ;
- insert barcode seçeneğini corel kurulu iken nasıl aktif edebiliriz.
- barkod rengini nasıl değiltirebiliriz.
teşeşkkürler.

xl9009

🏅Acemi Tasarımcı🏅
edıt ınsert barkod seceneği tıklaman lazım. eğer aktif değilse tekrar yükleyip barkod wizard yükle.ayrıca site içinde barkod yükleme ve yapımıyla ilgili dokumanda var.site içinde ararsa bulursun.

xl9009

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazmayı unuttum site arama yaparsan sen bulursun.corel yüklerken Utilities bölümünde işaretli olması lazım yoksa çalıştıramazsınız