Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Barkod

suzanii

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar,

Benim bir barkod sorunum var. :( Barkodla pek işim olmadı ama sürekli çalıştığımız firma bir örnek getirdi ve barkodda rakamlar yok ve firma çalışmayı böyle istiyor, örnekteki gibi bunu nasıl yapabilirim? Bir de barkodu enine deforme etsem barkodda sorun çıkar mı? Şimdiden sağolun :( :.(

Benzer konular

grafok

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba bu barkodun numaraları şu şekilde: 101145938 enine deformede pek sorun çıkacağını sanmıyorum.

suzanii

🌱Yeni Üye🌱
merhaba bu barkodun numaraları şu şekilde: 101145938 enine deformede pek sorun çıkacağını sanmıyorum.

Ben bu barkodu değil başka barkod numarası yapcam da nasıl bu şekilde barkod yapılcağını bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirm :(

By ÇaKAL

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar bana bi etkette kullanmak için barkod lazım

8 697880 150110
yardımcı olursanız sevinirim

By ÇaKAL

🌟Usta Tasarımcı🌟
yardımınız için teşekkür edrim

By ÇaKAL

🌟Usta Tasarımcı🌟
8681371205052

8681371205045
bana bu barkodlar lazım
yarımcı olurmusunuz

Kemal AKSEKİOĞLU

♾️Grafik Gurusu♾️
Merhaba arkadaşlar,

Benim bir barkod sorunum var. :( Barkodla pek işim olmadı ama sürekli çalıştığımız firma bir örnek getirdi ve barkodda rakamlar yok ve firma çalışmayı böyle istiyor, örnekteki gibi bunu nasıl yapabilirim? Bir de barkodu enine deforme etsem barkodda sorun çıkar mı? Şimdiden sağolun :( :.(

müşteri bu örnek verdiği barkodu kullanmanızı istiyorsa bunu bir vektörel programda çizip bir okuyucuyla ikisinin de eşit olduğunu kontrol ettirmelisiniz
yalnız elinizdeki görseliçık küçük daha megapikseli yüksek bir makinayla çekilmesi gerekir ben de çizip size yollayacağım

Kemal AKSEKİOĞLU

♾️Grafik Gurusu♾️
alttaki dosyada vektör çizim var bunu normal barkod boyutuna getirip çıktı alıp oktturabilirsiniz ikisi de eşit çıkarsa mesele yok bu çizimle de olmazsa foyoğrafçıların kullandığı okuyucular neredeyse sıfıra yakın hatayla görsel okuyabiliyor orada okutturup çizimini yaparsanız büyük olasıllıkla çözersiniz ya da fotoğrafçıda okutturup bana yollayın çizeyimforumda paylaştığınız görsel corelde tamamen pikselleşti net bir çizim olmadı, biraz ezbere bir çizim oldu ;
indirebilirsiniz

Son düzenleme:

Kemal AKSEKİOĞLU

♾️Grafik Gurusu♾️
biraz önce bir arkadaşımla görüştüm büyük işyerlerinin barkod okuyucuları barkodu okuyunca ekranda numaraların da göründüğünden bahsetti. bir de bu barkodu size kim verdiyse bu ürünün satıldığı işyerine bu barkodu jpeg olarak bile yollarsanız size numarasını vereceklerdir.

Son düzenleme:

By ÇaKAL

🌟Usta Tasarımcı🌟
biz barcodu yapıyoruz,
barkod okuyucular okumuyor.
bize yardımcı olabilirmisiniz?

Kemal AKSEKİOĞLU

♾️Grafik Gurusu♾️
by çakal bir önceki mesajlarımda corelde barkod yapılışıyla ilgili video paylaştım ben bu yolla yaptım gayet güzel okundu siz de deneyebilirsiniz birşeyi eksik yapıyor olmayasınız