Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bas&kes Makİnasi Roland Sp 540 V

optimum

🏅Acemi Tasarımcı🏅
4 yıldır Kullanıyorum Bence Harika bir Makina Boya Sorunu çözüldü son olarak 3 yıl Garantili Dış Mekan Boyalar Çıktı.

OZLUREKLAM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ozlureklam.com
slm arkadaşlar ben bu portala fazla girmiyorum ama şimdi bas& kesler için söylenen leri okudum vede bu makinalara kötü diyenleri kınadım 2yıldır kullanıyorum vede üstüne makina tanımıyorum ben bu makina ile şu anda şu ürünlerevede 4 punt yazı basabiliyorum malzemeler 1 mm dakota folyo branda leksan ( parlak parlak - parlak mat ) kumaş ( bayrak yapılır :) ) yaldızlı folyo lar sarı vede gri yaldız - ****liza gold & krom vede değişik kumaşlar fotoğraf kağıdı gibi değişik ürünler baskı yapıyorum bu makina bi iş yerinde bulunacak ilk makina ama bunun yanına bu makinayı aldıktan sonra iş yetiştiremeyeceğinizden hızlı versiyonunu düşüneceksiniz xc - 500 veya daha hızlı olan aj 1000 makinayı kesinlikle de alacaksınız buna inanıyorum saygılarımla

roso

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.xstylemedia.com
degerli arkadas size infiniti makine tavsiye ediyorum. 1440dpi. 8,12,16 xaar128 kafa veya spektra kafa. firma olarak yurt disinda yerlestigiiz icin fiyatlarimiz Turkiye gumruk teslim fiyati. Eger dusunurseniz email adresime yazabilirsiniz. Ayrica cok uygun fiyata bas kes verebiliriz.

sökenreklam

🌱Yeni Üye🌱
Ben Bu Makİnayi Aldim Fakat Daha Yenİ 15 GÜn Oldu Baskilari Çok GÜzel DiŞ Mekanda Daha Fazla Kullanmadik

denea

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Roland SP540 için fazla söylenecek bir söz olmadıgını düşünüyorum. Yavaş diyorsanızda VP540 ı tavsiye edebilirim.

adalya

🌱Yeni Üye🌱
iyi akşamlar
ben o makineyi kullandım ve çok memnun kaldım
almanı tavsiye ederim.sormak istediğin bi şey olursa sor.

ustamay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
10 numara bir makina bence hala kullanyorum
baskes işi için ideal
etiket üretiminde daha iyi sonuç elde edersiniz ben damla etikette kullanıyorum
rolantın üstüne yok
hele bide aj 1000 olunca rolant

kenedi demir

🌱Yeni Üye🌱
Ben Roland sp300v kullandim. size onerim MIMAKI nin JV3 130 cm lik makinasin ve onunla birlikte MIMAKI CG-130 cm lik digital kafali kesim makinasini almanizi tasviye edrim.
Roland makinalar bas kes oldugundan kesim bolumu baski esnasinda buyuk zarar goruyor yada kesim zamaninda kafanin hareket ettigi ray sistemini bozuyor. su an ben MIMAKI JV3 160 sp kullaniyorum. baski kalitesi cok yuksek. yeni modeli JV 33 CIKTI.

handsfree

🌱Yeni Üye🌱
Slm.

Roland Makinelerde sorunu olan varsa yardımcı olabilirim.

ustamay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence rolanttan şaşma bizdede sp 540 var on numara makina alacaksan gözünü kapa al
makina 140 lık zaten dışmekandada 3 yıl dayanıyor fazlasını napacan
10 yıl dayansa piyasada iş kalmaz

argrafik

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar ;

bende roland rs 640 almayı düşünüyorum ve genelde dış mekanda kullanacağım bilboard-tabela -araç giydirme vs.. pek bilgim yok makina hakkınd aeğer bilgisi olan veya kullanan varsa cevap verirse çok sevinirim .teşekkürler

muzikal66

🌱Yeni Üye🌱
bendede var herşey gayet güzel gidiyodu. takiiii bozulana kadar. garanti bitti iş bitti. tam 5 hafta oldu dahada sürecek kesin. kimsenin ilgilendiği yok kafa değişecek izmir suçu istanbula atıyor istanbul izmire. sebepmi onlar biliyo. allah cezalarını versin nalet olsun o makinayı aldığım güne hayatımın en kötü kararını vermişim. satarken herşey vaatli garanti süresince süper ama garanti bitti hapı tuttunuz. öle bi arıza yaratıyolar küt kullanıcı hatası. garanti süresince gelip gittikleri tüm paraları misli misli koparıyolar. ahanda böle garanti yokya 5 haftadır bekliyoruz. akılsız başın seremesi işte. dünyanın en iyi makinasıymış tüküreyim onun en iyiliğine. ben nalet okuyorum aldığım güne nekadar müşteri kaybettim tahmin edemezsiniz. alanında aklına.......
manisa müzikal reklam

mc_gunes06

🌱Yeni Üye🌱
roland ın baskı konusunda tartısılmaz indoor gibi kalite alman mümkün ama gel gelelim işin içine kesim de dahil oldumu iste o zaman güvence veremem baskesler genellikle bu tür sorunlarla karsılasıyor bu bi tek rolanda özgü bi sorun degil

optimusPrm

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba Ben dijital baskı makinalarına teknik servis hizmeti veren bir firmada çalışıyorum. Şimdiye kadar gördüğüm en sorunsuz makina diyebilirim. Müzikal reklam firmasıylada daha yeni çalışmaya başladık. Sorunu çözdükten sonra gayet güzel baskı yapıyor makina. Eğer birgün reklamcılık işine girersem alıcağım ilk makina roland iç mekan için kullanıcam, ikinciside crystaljet. Roland'ın iç mekan Crystaljet 'in dışmekan kalitesi gerçekten kusursuz. İkisinide tavsiye ederim.

ÖDÜLREKLAM45

🌱Yeni Üye🌱
şimdi normal bir dijital baskı makinesi alsam 140 boyunda vinil kesim makinaları en fazla 120 nasıl olacak anlamadım
arkadaş sen plotter le baskesi karıştırma önce seçimin nedir orada kesin kararını ver sonra detaylar konusunda yardımcı olabilirsek ne mutlu

ahmet ay

🌱Yeni Üye🌱
SATILIK ROLAND SP 540 V az kullanılmış ve ÇOK temiz bir makinadır. uzun süre baskı yapılmadığı için 2 kafanın yenilenmesi gerekmektedir. 320 cmlik makina alacağım için satıyorum.
FİYATI 18.000 TL 248 234 04 02 - 545 370 60 85 ayreklamburdur@hotmail.com

ahmet ay

🌱Yeni Üye🌱
Satılık roland sp 540v cok az kullanılmıs mayer bı makıne yuksek baskı kalıtesı bas kes ozellıgı ıle mukemmel makina baskı yapmadığı için kafalar tıkanmış sadece iki kafa değişecek kafa fiyatı 2 adedi 2200 tl dir kafalar dışında bütün aksamına garanti veririm 320 lik makıne alacagım ıcın satıyorum 545 370 60 85 - 0248 234 04 02 ahmet ay

hellboy3136

🌱Yeni Üye🌱
bende de var bir de asırı sıcak bir ortamda bulunuyosa makina renkleri kusuyo haberiniz olsun