Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başarılı Slogan Nasıl Olmalıdır? En beğenilen Reklam Sloganları.
80lerin reklamlarını hatırlıyorum markaya özel şarkı bestelemek daha yaygındı. çok da etkili olurdu biz tüketiciler için. billur tuz, oba makarna, eti reklamlarının şarkılarını kim unutabildi? hâlâ video paylaşım sitelerinden aratır seyrederim.
Gördüğüm en güzel reklam bir reklam ajansının kendi reklamında kullandığıydı.. Biraz espri biraz reklam amacına yönelik bir çalışmaydı sanırım şöyle bir şeydi.
REKABETÇİ OLMALI Markalar sloganlarıyla kendilerini öyle bir ortaya koymalılar ki, rakiplere bu slogan üzerine söylenecek bir söz bırakmamalılar... Sektör genişledikçe ve markalar çoğaldıkça rekabetçi olmak yaratıcılığı zorluyor... paylaşım için teşekkürler
Merabalar gazetede grfikerlik yapıyorum ve yeni bir reklam logasu hazırlamam gerek slogan önerileri için üyelerimizden fikir rica edeceğim..bu ricamı hangi sitede hangi başlık altında yayınlamam gerekiyor..
bence hepsi olabilir. ancak bu ön planda geliyor bana
MARKA İSMİNİ ÇAĞRIŞTIRMALI İdeal bir slogan marka ismini ya içermeli ya da marka ismi söylenmeden markayı çağrıştırmalı. “Aç kapa aç kapa Artema”, bu anlamda en başarılı marka çağrıştıran slogan örneklerinden.