Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Basinizi agritmam bi soru sadece

Kafeyin

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba grafikerler. Ben 13 yasindayim. Seneye liseye gidecem sinav minav var, derslerim pek iyi degil, uye olurkenki guvenlik sorusunu bile zor yanitladim :) tas catlasa 400 puan alirim sbs den. Flash animasyon yapabiliyorum. Cizgi film, 3d animasyonlar kisa filmler gibi. Ayrica cizimim de iyidir. Grafiker olmak istiyorum animator gibi bi sey. 400 puanla olmaaz diyosaniz sesimde guzeldir sarki felan da soylerim :) (Saka) neyse, 400 puan yeter mi futbolculuk, aman pardon sey... Animatorluk, grafikerlik icin? Hangi liseleri okumam lazim? Detayli bilgi...

suzani

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ciddi mi yazdın yoksa dalga için mi? :D

suzani

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Grafik Tasarım için öğretim hayatında en önemli olan karakalemin. Lise de Güzel Sanatlar Lisesi en iyisidir. Sonrasında hedefin 4 yıllık ise üniversitenin kendi barajını aşman yeterlidir. Sonrasında iş senin karakalem yeteneğinde biter. Sonuçta 2 aşamalı yetenek sınavı uygulanıyor. Meslek Lisesi okursan da 4 yıllık kazanamazsan 2 yıllık gidebilirsin en azından.

Kafeyin

🌱Yeni Üye🌱
Ama ben animasyon yapiyorum. Amcamdan etkilenmistim, googlede hep nasil animasyon yapildigini arastirirdim 5 yil once. Programlari gorunce cok sasirdim, suan hic yabanci gelmiyor. Animasyon yani.

suzani

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben grafikerliği dedim arkadaşım. :) Bölümüm grafikerlik olduğu için bu kadar yardımcı olabiliyorum. Kusura bakma.