Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkur ederim arkadaşlar olumlu veya olumsuz yorumlar için ama ben zaten BASİT dedim bunu photoshop u bilmeyen birisi bile ypablir ama bu tür fotograflar gayet hoş bi görüntü veriyor. buna benzer biçok şey yapılabilir ve çok daha güzel görüntüler çıkıyor ortaya hepinize tavsiye ederim gerçekten aralarda elenceli bişeyler yapmak isterseniz
benim bildiğim sanatın basiti büyüğü küçüğü azı çoğu yoktur.. bu sanat olmamış demek bana anlamsız geliyor, hayattaki herşey aslında birer yaradılış sanatıdır, arkadaşımız burda basitçe bir efekt uyguladığı için ona "bu sanat olmamış" demek çok yanlış bence. Ben resmi beğenmeme rağmen sanatına saygı duyuyorum
teşekkur ederim, zaten mesele de burda onemli olan ufak şeylerden güzel bişeyler çıkartmak bu iyi veya kötü olabilir ama küçücük bi efektle çok hoş bi çalışma olabiliyor bazen