Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Basit Arkaplan Yapımı Yardım

pınar67

🌟Usta Tasarımcı🌟
ama bu resmdeki arka plan gradient toolsla yapılmış

berixx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ama bu resmdeki arka plan gradient toolsla yapılmış

Tamam onunla yapılmış olabilir ama hani detaylı açıklama istiyorum.Mesela: Bu Gradient Tools ile Yapılmış' yerine 'Bu resim gradient tools ile şu ayarlarda (vs vsvsvs) gibi' detaylı hatta resimde olursa çok iyi olur anlatım.

pınar67

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tamam onunla yapılmış olabilir ama hani detaylı açıklama istiyorum.Mesela: Bu Gradient Tools ile Yapılmış' yerine 'Bu resim gradient tools ile şu ayarlarda (vs vsvsvs) gibi' detaylı hatta resimde olursa çok iyi olur anlatım.

gradient toolsu tıklıyorsunuz iki renk seçiyorsunuz biri beyz biri açık gri ve gradient ayarını radial yapıyosunuz sayfaya gradient çubuğuyla göz zevkine göre açıklığını ayarlayarak uygulayabilirsin.

berixx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gradient toolsu tıklıyorsunuz iki renk seçiyorsunuz biri beyz biri açık gri ve gradient ayarını radial yapıyosunuz sayfaya gradient çubuğuyla göz zevkine göre açıklığını ayarlayarak uygulayabilirsin.

Çok teşekkür ederim,elleriniz kollarınız dert görmesin.

pınar67

🌟Usta Tasarımcı🌟
amin:) rica ederim ne demek bende bunları yıllar önce denemelerle öğrendim ve şurada iki satır yazmışım kötümü üç günlük dünya bu faydalı olması dileğimle daha öğrencisiniz bu mesleğe baş koyduysanız çooook emek harcamalısınız başarılar.