Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Basit kafa patlatma çalışması

dean7

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar action 2 den efect alıyorum brige yardımıyla.(patlama efekti vs...)Arka planı yok edemiyorum yardım edin.arka planı yok edip sadece ateş efectini nasıl koyucam?????????????????????????*

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
png olarak mı, jpg olarak mı, mov olarak mı?

Ya da siz "Video_Thumbnails" dosyası içinden almaya çalışıyorsunuz. Dikkat ediniz.

dean7

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mov almıyor zaten.adobe brig açıyorum.oradan broswer yapıyorum.kafa patlatmak için.resimin arkadaki karanlığı yok edip kendi videom üzerine yapıştırmak istiyorum.basılı tutup çekince olmuyor.kısa bir yolumu var acaba?

dean7

🏅Acemi Tasarımcı🏅
action bloddan filan alıyorum.dosyayı atmıyor zaten.ne olarak almalıyım.

hedele

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben çalışmanızı göremiyorum neden acaba?

bartinli_cakabo

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben çalışmanızı göremiyorum neden acaba?

çünkü

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nin, 05.05.2008 tarih ve 2008/402 nolu KORUMA TEDBİRİ kapsamında bu internet sitesi (youtube.com) hakkında verdiği karar Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nca uygulanmaktadır.

dean7

🏅Acemi Tasarımcı🏅
efectlerin formatı nedir?Tam bir sorun

dean7

🏅Acemi Tasarımcı🏅
efectlerin formatı nedir?Tam bir sorun

RyT

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar action 2 den efect alıyorum brige yardımıyla.(patlama efekti vs...)Arka planı yok edemiyorum yardım edin.arka planı yok edip sadece ateş efectini nasıl koyucam?????????????????????????*

Arkadaşım, Quicktime Pro (lisanslı) yüklemen lazım Afterda kullanabilmen için. Zaten efektlerin tümünde Alpha Channel var Pre-Keyed yani. Bu arada ekstra bilgi olarak, arkaplanı siyah bir video kullanmak istiyorsan Mode'u screen yaparsan iş görür.

Bu arada emeğine sağlık güzel çalışma fakat hepsi tamamen Videocopilot Essentials tabanlı. Önde kullandığın resmin Color Correction u nu yaparsan arkaplana daha çok uyum sağlayacaktır. Ufaktan bir vignette atarsan hoş bir hava katar. arkaplanları hazır kullanacaksan birden çok elementi bir araya getirip özgün birşey çıkartman senin için çok daha iyi olur. Videocopilot emin ol artık çok çok biliniyor. Jay Leno show da bile videocopilottan proje kullanmışlardı. :smile: Belki de benim manyaklığım ama neredeyse bütün çıkardığı packlerin teker teker elementlerine kadar ezberlediğim için TV de Sinema da nerede görürsem farkediyorum. Hatta Harry Potter ın son filminde ki efektlerin çoğu Riot Gear adlı ürün den. :smile: İlk çıktığından bu yana Video Copilot'ı takip ettiğimden artık garip oluyor bunları görmek. Neydi ne oldu. :rofl:

Başarılarının devamını dilerim.

dean7

🏅Acemi Tasarımcı🏅
linsanslı action 2 nereden indirebilirim?