Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Basit tanıtım karti çizimi yapacak freelance çizer arıyoruz. - Türkiye Geneli

gkhngkdmr

🌱Yeni Üye🌱
Basit tanıtım karti çizimi yapacak freelance çizer arıyoruz.

Aranan Şehir: Türkiye Geneli

Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)

İşle ilgili açıklama: Merhaba arkadaşlar,

Ürün kullanımı hakkında bilgi sağlayan tanıtım kartları için çizim yapacak Kreatif arkadaslara ihtiyacimiz var.

İlgilenen arkadaşlar aşağıdaki e-posta adresimize mail atarsa detaylari konuşuruz.

Teşekkürler.

E-posta: gkhngkdmr89@gmail.com

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

ÖNEMLİ!

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

daimon93

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hiçbir tasarımcı basit iş yapmaz. Basit kelimesini fiyat düşürmek için kullanılan söz olarak algılarım ben.

gkhngkdmr

🌱Yeni Üye🌱
Hiçbir tasarımcı basit iş yapmaz. Basit kelimesini fiyat düşürmek için kullanılan söz olarak algılarım ben.

Basit çizimin sanat tarihi açısından ne anlam ifade ettiğini iyice araştırın derim, zira ben sanat tarihçiyim sizin gibi politik ve mali düşünceler ile kendimi ifade etmem.

Saygılar.

daimon93

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Basit çizimin sanat tarihi açısından ne anlam ifade ettiğini iyice araştırın derim, zira ben sanat tarihçiyim sizin gibi politik ve mali düşünceler ile kendimi ifade etmem.

Saygılar.

Basit kelimesinin bir çok eş anlamı var ve siz bir tasarımcı olsaydınız, bir tasarımcıya göre burada bahsi geçen basit kelimesinin ne anlam ifade ettiğini çok iyi kavrayabilirdiniz. Saygılar, sevgiler...

gkhngkdmr

🌱Yeni Üye🌱
Basit kelimesinin bir çok eş anlamı var ve siz bir tasarımcı olsaydınız, bir tasarımcıya göre burada bahsi geçen basit kelimesinin ne anlam ifade ettiğini çok iyi kavrayabilirdiniz. Saygılar, sevgiler...

Tasarımcı olmadığım için zaten şuan bu başlık altında siz ile muhatap olma zorunluluğu yaşıyorum. Uzatmayalım.

Saygılar.

bright

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tasarımcı olmadığım için zaten şuan bu başlık altında siz ile muhatap olma zorunluluğu yaşıyorum. Uzatmayalım.

Saygılar.

tasarımcı olmadığın halde mesleği basite alma gibi de lüksün var şu basit ile başlayan cümle ve ilanlardan oldum olası nefret etmişimdir arkadaşım bu kadar basitse oturup kendin yap o zaman niye insanların zamanını boş yere alırsın ki

bright

🌟Usta Tasarımcı🌟

Saygılar.

sanat tarihiyle ilgilenen biri basit kelimesiyle söze zaten başlamaz, :(
o kadar basitse zaten bir tasarımcıya ihtiyaç ta duymaz son derece ciddiyetsiz bir ilan

bright

🌟Usta Tasarımcı🌟
son zamanlarda forumda çok ciddiyetsiz ilanlar görmeye başladık forum yetkilileri lütfen bu konuya bir al atabilir mi

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Bence basit tasarım diye bir tanımlama olamaz, olursa ancak sade tasarım olur. Sade bir tasarım için saatlerce uğraşılabilir, bu da onu basit olmaktan uzaklaştırır.

Ha diyelim basit bir tasarım yapılacak, peki bu sanıldığı kadar kolay mıdır?

Basit: "anlaşılması kolay olan, karışık olmayan" (anlaşılması kolay bir tasarım çıkarmak kimi zaman tasarımcının zorlanabileceği bir konudur)

mahmutzed

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bir Elips çizmek vardır, yapması 1.bilmem kaç saniye.

Bir vektörel vardır, yapması 2 gün.bilmem kaç saat.

Gökhan arkadaşımız doğru bir ifade kullanmış.

Mail atıldı.

gkhngkdmr

🌱Yeni Üye🌱
Konu ile ilgilenen tüm arkadaslara Teşekkürler. Aradığımız arkadaşı bulmuş bulunmaktayız.

abaq

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
abaq.deviantart.com
hayırlı olsun.
gelen cevaplarda ufak bir bilgi karmaşası olmuş fikrimi bende belirteyim.
"simple & clean " şeklinde ve şuanda trend olan tasarım tarzı var.
"basit, sade temiz tasarım " şeklşinde yorumlarsak yanış olmaz.

ayrıca her konuya atlayıp açık arayan, vicdansızca eleştiren tiplere ayrıyetten gıcık oluyorum.

saygılar