Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

baskı-kesım-ayarı

betülll

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selam arkadaslar matbaya katalog gonderecım 24 sayfa ,
ve ben tek tek sayfa calıstım ama 2 sayfanın bırlestıgı yerde dünya resmi var
ve ben dunyayı 2 ye boldum ;
söyle ki ;5 mm kesme payından sonra dunyayı yerlestırdım sızce matbada sorun teskıl edermı?

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
öncelikle tek tek sayfaları matbaaya göndermek yerine montajını yapıp göndermelisiniz... matbaaya bırakırsanız sizin kontrolünüzde olmayacağından problem çıkma ihtimali olabilir...
hayır dünya görselini kesim çizgilerinden 5 mm taşırdıysanız sorun çıkmaz...

fatihyamas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sizin tek tek montaj yapmanız sizin için büyük bir zaman kaybı siz tektek tasmalı bir sekilde matbaaya yollarsanız onlar otomatik montaj programıyla seri birsekilde montajını yapıp baskıya yollarlar

mizoo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence dunya resmı olan cıft sayfayı tek sayfa halınde calıssaydın daha ıyı olurdu kenarlardan 5mm kesım payı verırdın matbaaya

salvation

🌱Yeni Üye🌱
Çok güzel sormuşsun arkadaşım bu tip işlerin sıkıntısını çok yaşıyloruz bazen birleşmeli sayfaları tek sayfa halinde gönderirler bu bize zaman kaybı oluyor örnek A4 olan bir işin birleşmeli sayfalarını A3 gönderiyorlar aslında hiç gerek yok olaması gereken A4 Dört tarafından taşmalı bir şekilde yollanırsa hiç uğraşmadan montajlanır tabi otomatik montaj için bu manuelde yapılan montajda farketmez zaten montajlanırken uğraştırıyor :)