Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Baskı Makinesinde Siyah Boya Sorunu

Grafix_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Partner Xaar 128 kafa makinede baskının ortasında siyah bir şerit atmaya başladı. Dün böyle bir problemim yoktu hiç bir şeyide değiştirmedim (boya,ortam sıcaklığı,nem vb..) bugün böyle bir sorun meydana geldi. Makineyi aldığım teknik servisci arkadaşta çok ilgili olmadığı için konu ile telefonlarıma cevap vermemeye başladı. Sonuç olarak bizim sorunlarımızla ilgilenebilecek ve küçük/büyük yaşadığımız sorunlarda yardımcı olabilecek bir teknik servisci arkadaş arıyoruz.

dijitalll

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.plotterilan.net
siyah şerit olayı nedeni : kafaya giden kablo hareket halindeyken metale sürtünüyor ve metalden statik elektrik alıyor.böyle olduğu an siyah şerit basıyor.veya kablo soket bağlanı noktalarında bozukluk olabilir.

dijitalll

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.plotterilan.net
bizdede aynı olay oldu,yaw bu neden yapıyor diye baya kafayı yedik,olympos dijital baskı makineleri teknik desteği aradık saolsunlar hemen yardımcı oldular.

meğer kafaya giden kablolar,yukarı kalkmış,kafa sağa sola giderken metale sürtünüyormuş.o kabloyu klemens ile sabitledik olay çözüldü.

Grafix_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kafanın içindeki kablolardan mı bahsediyorsunuz? Kafa korumasının altındaki ?

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
Partner Xaar 128 kafa makinede baskının ortasında siyah bir şerit atmaya başladı. Dün böyle bir problemim yoktu hiç bir şeyide değiştirmedim (boya,ortam sıcaklığı,nem vb..) bugün böyle bir sorun meydana geldi. Makineyi aldığım teknik servisci arkadaşta çok ilgili olmadığı için konu ile telefonlarıma cevap vermemeye başladı. Sonuç olarak bizim sorunlarımızla ilgilenebilecek ve küçük/büyük yaşadığımız sorunlarda yardımcı olabilecek bir teknik servisci arkadaş arıyoruz.

Makine İstanbul Reklam firmasının bir üründür....
Bizler tüm sattığımız makineler ile yeterince ilgiliyiz.

Kullanıcı operatörlerin de bakım ve özenli kullanım ile bizlere yardım etmesini temenni ediyoruz.

Makinenizdeki sorun ile alakalı olarak şunları söyleyebiliriz...

a: Baskı kafası adaptörü ve 14 pin beyaz kabloyu kontrol ediniz.
b: Bilgisayar ile makine arasındaki kalın SCSI kabloyu kontrol ediniz.
c: Kafa kartındaki tüm kabloları kontrol ediniz.

Uzaktan telefon ile konuşarak yada yazarak söyleyebileceklerimiz bu kadar.

Eğer tüm denemelere rağmen, sorun hala devam ederse, yerinde servis verebiliriz.

Gerekli Servis Ücreti için Erkan bey ile görüşebilirsiniz...
Sevgiler, Saygılar,

Son düzenleme:

Grafix_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Makine İstanbul Reklam firmasının bir üründür....
Bizler tüm sattığımız makineler ile yeterince ilgiliyiz.

Kullanıcı operatörlerin de bakım ve özenli kullanım ile bizlere yardım etmesini temenni ediyoruz.

Makinenizdeki sorun ile alakalı olarak şunları söyleyebiliriz...

a: Baskı kafası adaptörü ve 14 pin beyaz kabloyu kontrol ediniz.
b: Bilgisayar ile makine arasındaki kalın SCSI kabloyu kontrol ediniz.
c: Kafa kartındaki tüm kabloları kontrol ediniz.

Uzaktan telefon ile konuşarak yada yazarak söyleyebileceklerimiz bu kadar.

Eğer tüm denemelere rağmen, sorun hala devam ederse, yerinde servis verebiliriz.

Gerekli Servis Ücreti için Erkan bey ile görüşebilirsiniz...
Sevgiler, Saygılar,

Verdiğiniz öneriler için teşekkür ederim.
Bizler çok ilgiliyiz diyorsunuz eyvallah satana kadar gerçekten inanılmaz ilgiliydiniz denilebilir. İstanbul Reklam için söylemiyorum bunu o firma ile çalışmadım daha önce. Telefona cevap verip kardeşim senin makinenin sıkıntısı şu demekten aciz teknik servisciler var. Bilmemek ayıp değil bilmiyor da olabilir ama insan muhattabına aldığı insandan iyi kötü bir cevap bekliyor açıkcası.

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
Bizler çok ilgiliyiz diyorsunuz eyvallah satana kadar gerçekten inanılmaz ilgiliydiniz denilebilir. İstanbul Reklam için söylemiyorum bunu o firma ile çalışmadım daha önce. Telefona cevap verip kardeşim senin makinenin sıkıntısı şu demekten aciz teknik servisciler var. Bilmemek ayıp değil bilmiyor da olabilir ama insan muhattabına aldığı insandan iyi kötü bir cevap bekliyor açıkcası.

Servis yetkilisi olarak ben size yardım etmeye çalışıyorum..
Siz istanbul reklam ile çalışın müşterilerimize ne kadar değer verdiğimizi o zaman test edebilirsiniz.

Bir önceki mesajımda yazdığımı tekrar hatırlatmak istiyorum.
Uzaktan telefon yada mesajlaşma ile bir yere kadar size yardımcı olabiliriz.

Eğer isterseniz uygun bir bedel karşılığında Makinenize yerinde hizmet verebiliriz.

Kolay Gelsin..
Erkan DERYA ®
Teknis Servis Md.

Son düzenleme:

tenerlili

🌱Yeni Üye🌱

Arkadaşım iyi güzel de makinayı kimden aldın , servisi kimden alıyorsun ????....

tenerlili

🌱Yeni Üye🌱
Yukarıdaki mesajlarda partner hakkında yetkili kişilerin mesajları var bence onlardan bir destek istesen daha kolay netice alabilirsin sanırım.. !!

interdijital

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.interdijital.net

İyi günler Makineniz Hala arızalı ise,bu tarz makinalardan anlayan bir arkadaşımız var.Yönlendirebiliriz arkadaşım.