Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Baskılar Koyu Çıkıyor Sebebi ?

nefronx

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Öncelikle forumda gezdim dolaştım sorun sıcak değildir sıcaklığı ayarlıyorum voltaj da olduğunu sanmıyorum şunu farkettik boyaların tarihi geçmiş birincisi 2.cisi kulandığım rip programı fyunion digital baskı makinası ince ayarlarının dökümanıda var yapılı bir tek color file adlı bir kısmı var orda renk profili seçili değil makina challenger FY-1808c 8 kafa xaar 126 . Birde Corelde Color Management ayarları nasıl olmalı ? burayla ilgili bir sorun olmuş olabilir mi ? teşekkürler toparlamadım ama derdimi anlatabilmişimdir umarım

digitaldoctor

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba...Oncelıkle baskıdakı koyulugu duzeltmek ıcın digital printer setup-printer setup-color adjust-search color profıle bolumune gırıp fy 4 pass ı secıp okeyle.viscosity ayarların da da bı sıkıntı yok ıse eger photoshop veya corelden baskının cmyk kaydedılgıne dıkkat et...Renk koyuluğu basılan pass mıktarına gore artıp düştüğünden dolayı,Mesela search color profıle den sectıgın pass secenegıne gore (ornegın 4 pass) dıgıtal prınter setup takı secılecek olan pass en fazla 6 olmalı...Egerkı baskılarını 8 passtan daha dusuk modda duzgun alamıyorsan;kafalarında sıkıntı var demektır...Ona gore baska bır yol dan yardımcı olmaya calsıırız..Sız sımdılık bunları deneyın...Sonra gerı donersınız...Saygılar...

nefronx

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkürler bi deneyelim sonucu bildiririm