Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bayan Ayakkabı Web Sitesi Çekimleri..

umutAcar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.umutacar.org
Bayan ayakkabı firmasının web sitesinde kullanılmak üzere yaptığım çekimler.. Beğenmeniz dileğiyle..

grup1editza.jpg

zade4editza.jpg

zade1editza.jpg

zade3editza.jpg

grup3editza.jpg

zade7editza.jpg

grup6editza.jpg

zade15editza.jpg

zade8editza.jpg

zade12editza.jpg

zade17editza.jpg

Benzer konular

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
..SI!

Ayakkabının (kazağın, gömleğin, pantolonun, kabanın.....) cinsiyeti olmaz ki..

Bayan ayakkabıSI diye kullanılması gerekir.

Keza ayakkabı firmasının da öyle. Umarım web sitesinde o şekilde kullanmazsınız.

umutAcar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.umutacar.org
..SI!

Ayakkabının (kazağın, gömleğin, pantolonun, kabanın.....) cinsiyeti olmaz ki..

Bayan ayakkabıSI diye kullanılması gerekir.

Keza ayakkabı firmasının da öyle. Umarım web sitesinde o şekilde kullanmazsınız.

Dilbilgisi yerine fotoğrafları değerlendirseydin daha iyi olurdu.. Konuyu açmamdaki amaç yaptığım çalışmayı sunmak, kullandığım Türkçeyi değil.. ama yinede sağol bidahakine daha dikkatli olurum..

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Dilbilgisi konusunda alınganlık göstermeyi ne olur..

Sizin nezdinizde, konuyu okuyan herkesin dikkatini çekmek istemiştim sadece. Çünkü bu hata her yerde yapılıyor maalesef..

Fotograflar hakkında görüşüm olumsuz olduğu için yorum yapmamıştım ama, madem istediniz şu kadarını söyleyeyim;

Bayanlardan ayakkabılar görünmüyor.

Şunu demek istiyorum. Web sitesinde kullanacağınız görseller için nesneye daha fazla yoğunlaşmalıydınız. Bir billboard, megalight veya afiş olsa neyse.. Ama sonuçta küçük bir bilgisayar ekranının bir köşesinde kullanılacak fotograflarda ayakkabılar görünecek mi dersiniz?

Emek vermiş, çalışmışsınız.. Elinize, gözünüze sağlık.

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bakış açılarınızı çok beğendim. Bence siz, geleceğin başarılı Reklam ve Moda Fotoğrafçılarından biri olabilirsiniz. Yalnızca ben, modeli ve mekanı beğenmedim.

Emeğe saygılar..........................

Bu arada bilip bilmeden, iyice emin olmadan yazım hatası var deyip eleştiride bulunmayın skyfox. "Bayan Ayakkabı" ve "Bayan Ayakkabısı" olarak iki türlü de kullanılıyor.

sdbyrk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ucgenmedya.com
Keşke daha yakın plan çekimler yapsaydınız, mekan olarak da yapraklar hoş, fakat mekanın geneli çok gösterişsin kalmış bana göre. Son kare en güzeli ve en farklısı bence.
Elinize sağlık, başarılar.

umutAcar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.umutacar.org
Bakış açılarınızı çok beğendim. Bence siz, geleceğin başarılı Reklam ve Moda Fotoğrafçılarından biri olabilirsiniz. Yalnızca ben, modeli ve mekanı beğenmedim.

Emeğe saygılar..........................

Çok teşekkür ederim... Daha yolun başındayım çalışmalar biraz amatör ama ilerde çok daha iyileri olacak inşallah.. Modeli firma bulmuş mekanda çok acil bi iş olduğu için aceleyle bulunmuş bi mekan... :worried:

Keşke daha yakın plan çekimler yapsaydınız, mekan olarak da yapraklar hoş, fakat mekanın geneli çok gösterişsin kalmış bana göre. Son kare en güzeli ve en farklısı bence.
Elinize sağlık, başarılar.

Değerli yorumun için çok tşekkür ederim... Firma yakın plandan çok geniş açı istedi mecbur kaldım.. mekanın iyi olmadığı konusunda haklısın çok aceleyle bulundu.. :wink:

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sizin elinizde olmayan nedenleri bir tarafa bırakırsak, (mekan seçimi, firmanın istekleri ve model gibi) bence iyi bir tekniğiniz, güzel bir kadraj gözünüz var. Elinize sağlık.

Ekipmanınızı merak ettim. Ayrıca PS müdahalesi var mı varsa ne ölçüde?

Yazarsanız sevinirim...
Koley gelsin...

mhmt şhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
fotoların çekimlerini beğendim .

umutAcar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.umutacar.org
Sizin elinizde olmayan nedenleri bir tarafa bırakırsak, (mekan seçimi, firmanın istekleri ve model gibi) bence iyi bir tekniğiniz, güzel bir kadraj gözünüz var. Elinize sağlık.

Ekipmanınızı merak ettim. Ayrıca PS müdahalesi var mı varsa ne ölçüde?

Yazarsanız sevinirim...
Koley gelsin...

Çok teşekkür ederim...
Ekipman Canon Eos 400D + Sigma-17-70/2.8-4.5 DC ASP IF MACRO Lens
Fotoğraflarda PS müdahalesi var.. Sadece renklerle oynandı biraz..

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel çekimler sanki bişiler eksik çekimlerde tam adını koyamıyorum Fotoğrafçı degilim teknik olarak net bir kanıda bulamıyorum.Sadece 2. Fotoğrafta Bayanın anatomisi ve duruşu bir tuhaf Bayanın bacakları duruşundan dolayı estetik durmuyor orda bir iticilik var..Diğer fotoğraflarınız güzel..

Başarılar diliyorum...
Emeğinize Sağlık...

bebetobeto

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.kolisan.com.tr
2. 3. ve 4. karede ayakkabılar ön plan a cıkmış...geri kalan fotolarda bayan mankenlk ajansına gönderckmiş gibi kendini ön plana cıkartıp poz vermiş...ama kadrj güzll...ileride daha ii olacağına inanıyorumm başarılar...

grafik3458

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Fotoğraflarınızı yakından takip ediyorum umut bey.
Çok başarılı çalışmalarınız var.tebrik ediyorum

OnurunveR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.escudadesign.com
Fotoğrafların çoğunda yüksek diyaframa bağlı olarak fazla bir netlik var, yanlış anlamayın kadrajın tamamı net, olması gereken sanki biraz alan derinliğinden faydalanıp, yer yer fluluklar kazanıp, öne çıkarmak istediğiniz alanların netliği ilgi çekici olabilirdi diye düşündüm.

Yapraklar ve renkler başarılı duruyor, tabi kahverengi ayakkabının, kahverengi yapraklar üzerinde olmaması da gerekirdi gibi geldi.

Başarılar.

beyzade_034

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.facebook.com
Kadraj ve bakış açısı mükemmel her resimde enstantene farklı çok bir çalışma emeğine sağlık kardeş..Başarılar...

Grandiose

🌱Yeni Üye🌱
Beyendim resimleri guzel cekim

degisik kiz olsa her ayaqabida cok guzel olurdu

mekanda cok guzel