Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bayan eleman aranıyor

ea430

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok yanlış yerde eleman arıyorsunuz.Hiçbir grafik tasarımcı kabul etmez bunu ki sirkeci eminönü özellikle de cağaloğlu taraflarındaki iş durumlarını avucumun içi gibi bilirim çok genç harcandı gözümün önünde yazık...Siz ilanınızı amelearıyorum.com gibi bi sitede yayınlayın bence...

slm ipek hanım size diyecek bişey bulamıyorum yani o kadar komiksinizki tüm şirket calışanları gülmekten bayıldık saolya.
hani cağaloğlunu cok biliyorsunuzya ve yanlış yerde grafiker arıyoruzya isterseniz evinizin alt veya üst katında bir yer tutalım hem komşu oluruz hemde siz yorulmazsınız herhalde sizin oturduğunuz yer grafikler için uygun bir semt sokak veya yani cağaloğlunda calıştıysanız veya biliyorsanız bizide biliyorsunuzdur. böyle sacma sapan cvp yazıpta insanların canını sıkma hem çok iyi bir grafikersen cağaloğlunda ne işin var hani burayı beğenmiyorsunya.
peki neresi iyi söylermisiniz*
ve beğenmediğiniz yer dünyanın kültür başkentinin tam ortası gazetecilerin, grafikerlerin, matbaacıların, ajanscıların yeri hanfendi çok biliyorsunuzya babıali diye araştırın ne demek istediğimi iyi anlarsınız...

Bu arada bende grafikerim sizin kadar iyi olmasamda ama bir şeyi iyi biliyorum sizden daha iyiyim ipek hanım ve neyse iyi günler bu arada benimle birdaha muhatap olmazsanız sevinirim harcanmış meslektaşım

ve ben iyi bir grafiker aramıyorum ki öğrenci olabilir. istereseniz konuyu birdaha okuyun

art niyet aramayınız ama gerçekten mesleklerin bi kıymeti olsun lütfen kastettiğim şey budur ben bu mesleği gerçekten severek yapıyorum ki bu zamana kadar çok berbat şeylerde gördüm mesleğimde ama yine de sevdim lütfen gerçekten sıkı bir grafiker arayın arayacaksanız.sekreter arayacaksanız sekreter arıyoruz deyin vasıfsız arıyorsanız vasıfsız deyin bunlar bizi yaralıyor anlatabiliyor muyum?

art niyet armıyacakmışız başka işimiz göcümüz yok senin sorunun artısının - eskisinin araştırasını yapalım bencilsiniz budurumda bişey bilmeyen ve hiç bir zamanda önerenemiyeceğin göstergesidir.

amacım kimsenin kalbini kırmak değil ama zorluyorsunuz beni kusura bakmayın yani artık bu kadarınada yeter

başlık sahibi kusurabakma ama açık açık düşüncelerimi yazmak zorundayım
evet yazmak zorundayım çünkü bu mesleğini kalitesini siz ve sizin gibi düşünen zihniyet bu hale getirdi
fotoşop bilen sekreter arayan ilanlarda gördü bu gözler
burda olduğu gibi alenen benzeri konu açıp "ilgilenmiyorsanız yazmayın zamanımı kaybattirmeyin" diyenleri de.
fakat bunu deme lüksünüz yok sizin
çünkü biz bunlarla mesleğe olan saygımızı, aşkımızı kaybediyoruz
kaybeden siz değil bizleriz!

şunu bilin ki grafiker robot değildir
zaten hepimiz gün içinde defalarca telefon görüşmeleri yapıyoruz illa ki
ha ama siz bunu belirtiyorsanız hem tasarım hem telefon trafiği o zaman gerçektten profesyonel bir grafikerle asla çalışamayacaksanız demektir bu
evet açıkcası durum aynen böyle kendini geliştirmeye çalışan birileri çıkacak karşınıza ve o zaten gelişim sürecindeyken size ne kadar iş kazandıracak ya da başarıya imza atacak bunu siz az çok tahmin edebiliyorsunuzdur.

sonuç olarak bahsetiğiniz "yükselmek" kavramına hayli uzak kalacaksınız.

benimde elimden size güzel söyler umutlandırıcı yazılar yazmak gelemiyor ne yazık ki.
hele ki istanbul gibi bir yerde bu kadar amatör bakış açısıyla ne yükselebilir ne de tutunabilirsiniz.

saygılar.

Kim olduğunuzu bilmiyorum bilmek de istemiyorum ve öğrenmem cokda zor değil.
ve asıl senin gibi bir zihniyetli kişi bir yere varamaz. olurda bir gün bir işletme sahibi olduğunuzda ozaman ne dmek istediğimi iyi anlarsınız ve işletme sahibiysenizde kalakalığının bir anlamı yok ben dürüstce anlatmışım.
ha birde sizin nasıl bir zihniyete sahip olduğunuzu cok merak ediyorum.
hatta buyrun gelin bir cayımızı için hemde öğrenmiş olurum nasıl bir zihniyete sahip olduğunuzu.

arkadaşlar kusura bakmayın ama zorla bu şekilde konuşturmak zorunda bırakıyorlar bu tip insanlar.

wildturk1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
iş veren ve bu bölüme yazi yazan arkadaşlarin tamamına söylüyorum grafiker arkadaşlar sizler neyin peşindesiniz anlamış değilim hemen hemen bütün iş ilanlarının altında bu tür yazişmalar ve atişmalar ön plana çıkıyor

iş veren istediği gibi aradığı niteliklerde personel ihtiyacini anlatmiş bunu tiye alır gibi cevaplar yazmakda nedir grafikerler kendilerini iş verenden üstünmü görüyorlar eğer üstünseler gitsinler kendileride bir işveren olsunlar da kendi özlemlemini cektikleri iş ortamını personel yapisini çalışma arkadaşlarini seçiniz kendinizin personelken özlemini duyduğunuz iş ve patronluk anlayışını kendi çalışma arkadaşlariniza gösteriniz yada uygulayınız

burda iş veren istihtam sağlayan arkadaşlari küstahça tavirlar sergileyerek pişman etmeyiniz siz bu tip işleri kabul etmeyecek kadar profosyonel olabilirsiniz ama unutmayinizki sizin göstermiş olduğunuz bu tür tavırlar sayesinde sistemde freelance iş yapan arkadaşlarda etkileniyor ve doğal olarak sitenin kalitesi düşüyor ayrica içinizde ben çay taşimadim ben temizlik yapmadim diyen bir grafiker cıkarsa onun ellerinden öperim :))

siz lap diye grafiker olarakmı dünyaya geldiniz empriyoken photoshop ceninken corel mi biliyordunuz emeklemeye başlamadan frehand yürümeye başlarken indesing ve ağzinizdan cikan ilk sözcük baba yada anne yerine :) nerde benim bu araç çubuğummu dediniz :))

arkadaşlar nerdeyse sitedeki tüm iş ilanları altında sizin böyle mesnetsiz yorumlarınız var yok mesleğimden utaniyorum yok işten soğudum yok çaymi taşinir yok çorbamı yapılır şu küçük tepeleri ben yarattim büyükleri babamdan kaldı havasından vazgeçin artık

iş ilanlarının altınada okuduktan sonra sizin şartlariniza uymuyorsa lütfen yorum yapmayin şartlara uyum sağlayacak hem genç arkadaşlari hemde sitede iş veren olarak ilan verecek kişilerin cesaretlerini kırmayın

her sektörde kriz var reklam sektörü ne kadarda azda olsa bu krizden etkilendi tuzu kuru olanlar ihtiyac sahiplerinin önüne engel teşkil etmeyin yaptiğiniz bu tür yorumlarlada lütfen sitenin kalitesini düşürmeyin

graf_ipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
slm ipek hanım size diyecek bişey bulamıyorum yani o kadar komiksinizki tüm şirket calışanları gülmekten bayıldık saolya.
hani cağaloğlunu cok biliyorsunuzya ve yanlış yerde grafiker arıyoruzya isterseniz evinizin alt veya üst katında bir yer tutalım hem komşu oluruz hemde siz yorulmazsınız herhalde sizin oturduğunuz yer grafikler için uygun bir semt sokak veya yani cağaloğlunda calıştıysanız veya biliyorsanız bizide biliyorsunuzdur. böyle sacma sapan cvp yazıpta insanların canını sıkma hem çok iyi bir grafikersen cağaloğlunda ne işin var hani burayı beğenmiyorsunya.
peki neresi iyi söylermisiniz*
ve beğenmediğiniz yer dünyanın kültür başkentinin tam ortası gazetecilerin, grafikerlerin, matbaacıların, ajanscıların yeri hanfendi çok biliyorsunuzya babıali diye araştırın ne demek istediğimi iyi anlarsınız...

Bu arada bende grafikerim sizin kadar iyi olmasamda ama bir şeyi iyi biliyorum sizden daha iyiyim ipek hanım ve neyse iyi günler bu arada benimle birdaha muhatap olmazsanız sevinirim harcanmış meslektaşım

seviyeniz görünmeyecek kadar küçük

ea430

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iş veren ve bu bölüme yazi yazan arkadaşlarin tamamına söylüyorum grafiker arkadaşlar sizler neyin peşindesiniz anlamış değilim hemen hemen bütün iş ilanlarının altında bu tür yazişmalar ve atişmalar ön plana çıkıyor

iş veren istediği gibi aradığı niteliklerde personel ihtiyacini anlatmiş bunu tiye alır gibi cevaplar yazmakda nedir grafikerler kendilerini iş verenden üstünmü görüyorlar eğer üstünseler gitsinler kendileride bir işveren olsunlar da kendi özlemlemini cektikleri iş ortamını personel yapisini çalışma arkadaşlarini seçiniz kendinizin personelken özlemini duyduğunuz iş ve patronluk anlayışını kendi çalışma arkadaşlariniza gösteriniz yada uygulayınız

burda iş veren istihtam sağlayan arkadaşlari küstahça tavirlar sergileyerek pişman etmeyiniz siz bu tip işleri kabul etmeyecek kadar profosyonel olabilirsiniz ama unutmayinizki sizin göstermiş olduğunuz bu tür tavırlar sayesinde sistemde freelance iş yapan arkadaşlarda etkileniyor ve doğal olarak sitenin kalitesi düşüyor ayrica içinizde ben çay taşimadim ben temizlik yapmadim diyen bir grafiker cıkarsa onun ellerinden öperim :))

siz lap diye grafiker olarakmı dünyaya geldiniz empriyoken photoshop ceninken corel mi biliyordunuz emeklemeye başlamadan frehand yürümeye başlarken indesing ve ağzinizdan cikan ilk sözcük baba yada anne yerine :) nerde benim bu araç çubuğummu dediniz :))

arkadaşlar nerdeyse sitedeki tüm iş ilanları altında sizin böyle mesnetsiz yorumlarınız var yok mesleğimden utaniyorum yok işten soğudum yok çaymi taşinir yok çorbamı yapılır şu küçük tepeleri ben yarattim büyükleri babamdan kaldı havasından vazgeçin artık

iş ilanlarının altınada okuduktan sonra sizin şartlariniza uymuyorsa lütfen yorum yapmayin şartlara uyum sağlayacak hem genç arkadaşlari hemde sitede iş veren olarak ilan verecek kişilerin cesaretlerini kırmayın

her sektörde kriz var reklam sektörü ne kadarda azda olsa bu krizden etkilendi tuzu kuru olanlar ihtiyac sahiplerinin önüne engel teşkil etmeyin yaptiğiniz bu tür yorumlarlada lütfen sitenin kalitesini düşürmeyin

merhaba tşk. cvp icin haklısınız yazacağıma pişman oldum gercekten aranan nitelikleri düsürtce yazmışım ve amacım-ız kendi mesleğimizdeki insanlara iş fırsatı tanımak ama yokanl aşılan sallıyacan sonrada işe aldıktan sonra diğer firmalar gibi her işe koşturmak, bencilliğe baksanız ya iş veren napsın o zaman kardeşim iş vermediğimizdeyse içerdeki personel ben yetişemiyorum ben yoruldum benim işim var aaa yeterya ilanla ilgilenen varsa iletişimden irtibat kursun yoksa cvp yazmayın kalbinizi kırdırmayın

seviyeniz görünmeyecek kadar küçük

önce kendi seviyenize bakın sevyesizlik yapmayın hadinizide aşmayın isterseniz bir deneyin bakın ne oluyor.
ve bir sorununuz varsa ea430@live.com ekleyin yosa ip adresinizden yerinizi tespit edip haddinizi bildiririm size zor bişey değil ve nasıl bir seviyeniz var cok merak ediyorum

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
Kim olduğunuzu bilmiyorum bilmek de istemiyorum ve öğrenmem cokda zor değil.

Bu bir tehdit mi?

ve asıl senin gibi bir zihniyetli kişi bir yere varamaz. olurda bir gün bir işletme sahibi olduğunuzda ozaman ne dmek istediğimi iyi anlarsınız ve işletme sahibiysenizde kalakalığının bir anlamı yok ben dürüstce anlatmışım.
ha birde sizin nasıl bir zihniyete sahip olduğunuzu cok merak ediyorum.
hatta buyrun gelin bir cayımızı için hemde öğrenmiş olurum nasıl bir zihniyete sahip olduğunuzu.
size sadece gülüyorum artık parmaklarımı yormaya değeceğini düşünmememeye başladım.

arkadaşlar kusura bakmayın ama zorla bu şekilde konuşturmak zorunda bırakıyorlar bu tip insanlar.

bu tip insanlar derken herkes sizden şikayetçi siz şikayetçlerden bu nasıl iş ben anlamadım ya ahah neyse şansınız bol olsun umarım bulabilirsiniz bir an önce sekreterinizi.

ea430

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tehdit mi değilmi o kücük beynize bırakıyorum nede olsa profesyonelsiniz ya nasıl değerlerdirir beyniniz bilemem nasıl algılıyorsanız. oyle.

size sadece gülüyorum artık parmaklarımı yormaya değeceğini düşünmememeye başladım.
işte tek iyi yaptığınız şey gülmek ve boş boş kendinizi yormak

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
tehdit mi değilmi o kücük beynize bırakıyorum nede olsa profesyonelsiniz ya nasıl değerlerdirir beyniniz bilemem nasıl algılıyorsanız. oyle.

işte tek iyi yaptığınız şey gülmek ve boş boş kendinizi yormak

ooo saldırılarda başlamış
yazdıklarımın doğruluğunu hazmedemediğinizdden olsa gerek
siz kendi büyüklüğünüzü kanıtladınız bırakın benim hakkımda konuşmayı

ea430

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu tip insanlar derken herkes sizden şikayetçi siz şikayetçlerden bu nasıl iş ben anlamadım ya ahah neyse şansınız bol olsun umarım bulabilirsiniz bir an önce sekreterinizi.

bir allahın kullu şikayetci değil var olanlar buyursunlar yazsınlar. ne şikayetleri varmış?
merak etmeyin siz önemli olan sizin bir bir şahsiyet çalıştırmamak calıştınız şirketide cok merak ediyorum

ooo saldırılarda başlamış
yazdıklarımın doğruluğunu hazmedemediğinizdden olsa gerek
siz kendi büyüklüğünüzü kanıtladınız bırakın benim hakkımda konuşmayı

ben değil siz başladınız çok şükür anlı şanlı bir bütcemiz olmasada kimsinin hakkını yemedik ve yemeyizde ama şunu iyi biliyorum neyseeee artık bu kadar yeter sacmalamayı bırakın bir porbleminiz varsa buyrun gelin veya adres verin ben geleyim sorun değil

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
şaka heralde?

önce karşınızdakinin bayan olduğunu görün sonra bayanlarla nasıl konuşulması gerektiğini
sonrada nasıl tartışılır bunları öğrenin seviye yerlerde.