Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

baykus

Asuden

🏅Acemi Tasarımcı🏅
baykusuu6.jpg

Merhabalar ,
Resim üzerinden çizdiğim bir çalışmamı sizlerle paylaşmak istedim.

Benzer konular

Asuden

🏅Acemi Tasarımcı🏅
baykuş resmi üzerinden pen aracı ile çizerek yaptım.
en küçük parçasını atlamadan dikkatle çizince sonuç güzel oluyor.

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok güzel olmuş eline sağlık

Hande Dilek AKCAM

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.handeakcam.com
ne bu illustrasyondaki renklerin ve nede bu çalışmanın çizim olduğuna inanmak çok zor. bence live trace yaparak bişi kazanmış sayıllmıyorsunuz.. elle çizdiğiniz figürleri kendiniz renklendirseniz daha doğru biy ol katedmiş olacaksınız.?yoksa sadece kendinizi kandırmakla yetinirsiniz :)

Asuden

🏅Acemi Tasarımcı🏅
benim resim üzerinden çizdiğim başka çalışmalarım da var,buradaki amacım flash animasyon hazırlarken bu baykuşu kullanacaktım baykuş resmi üzerinde animasyon yaparsam dosya boyutu çok büyür ve baykuşun ayaklarına ya da kanatlarına hareket kazandıramam bu açıdan resmi çizime dönüştürmem mantıklı.
sadece çizim olarak bakarsak aynı resmi kopyalamış oluyorum kendi yorumumu katmadan
bu açıdan size katılıyorum
bir de aynı baykuşu bir illustrasyonun içinde başka çizimlerle birlikte düşünün resmini dekupeleyip koymaktan daha iyi değil mi istediğiniz yerin renkleriyle oynayarak..

traubon2

🌱Yeni Üye🌱
ne bu illustrasyondaki renklerin ve nede bu çalışmanın çizim olduğuna inanmak çok zor. bence live trace yaparak bişi kazanmış sayıllmıyorsunuz.. elle çizdiğiniz figürleri kendiniz renklendirseniz daha doğru biy ol katedmiş olacaksınız.?yoksa sadece kendinizi kandırmakla yetinirsiniz :)

size kesinlikle katılmıyorum. güzel bir çalışma çıkarmak her zaman zordur. hazır brushlar kullanarakta güzel birşey yapmak zordur. bir resim beğenip onu trace edip insanlara güzel bi şekilde sunmakda zordur. bunları aşın lütfen. yapılan iş çok kolay bir yoldan yapılmışsa bile önemli olan o işi yaparken yapılan seçimlerdir ve bunuda o kişi yapar.

ayrıca baykuşumuzun hareketli halinide görmek isterim :)

grafikeriso

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim