Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bayralı Design Logo Çalışmalarım-2

MUSTAFA BAYRALI

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar Bayralı Design Logo Çalışmalarım konusunda 12 adet logo tasarlamıştım. Çeşitli fikirler, öneriler aldım ve çalışmalarıma 12 adet daha ekledim. Bu çalışmalarıda paintte tasarladım artık painti gözü kapalı kullanmaya başladım:smile: İşte son yaptığım logolar;

1.
bayralidesign13.jpg

2.
bayralidesign14.png

3.
bayralidesign15.png

4.
bayralidesign16.png

5.
bayralidesign17.png

6.
bayralidesign18.png

7.
bayralidesign19.png

8.
bayralidesign20.png

9.
bayralidesign21.png

10.
bayralidesign22.png

11.
bayralidesign23.png

12.
bayralidesign24.png

Yorumlarınızı bekliyorum..

Benzer konular

zeyzey1

🌱Yeni Üye🌱
eps güze çalışmalar
9 numaralı tasarım bence

aybek.des

🌱Yeni Üye🌱
Paintte yaptıysan bunları sana HELAL diyorum başka da bişi demiyorum :).
Vallahi helal olsun. Gelelim çalışmalarına: ben olsam 1 ve 4 arasında seçim yapardım... eline sağlık

MUSTAFA BAYRALI

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok teşekkür ederim:smile: Hala çalışmalarım devam ediyor. Şuan bilgisayarımda hiçbir grafik programı yok bende yükleyene kadar elimin soğumaması için paintte elimden geldiğince tasarım yapıyorum :smile: Çalışmalarım bitince tekrar yükleme yapacağım. Grafik hocama göstereceğim onunda görüş ve önerilerini almak istiyorum:smile: Öyle alıştım ki vektörel programları paint kadar iyi kullanamam heralde. Painte hakim olduğum için güzel çalışmalar yapmaya çalışıyorum

lisiaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
6 güzel olmuş sadece b yi kırmızı yapıp d yı siyah yaparsan dahada iyi olur bence. Ama ilk yaptıklarında güzeldi çalışmların için tebrik ediyorum ellerine sağlık.

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
sen ne zaman geçecen vektörel programlara yahu :)

Ejder'Graphıc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Paintte yaptığını sanmıyorum :) Birkaçı güzel çalışmalar..

MUSTAFA BAYRALI

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Paintte yaptığını sanmıyorum :) Birkaçı güzel çalışmalar..

İşte bende inanılmamasından korkuyordum... Bence sanmalısınız paintte çok iyiyim halada çalışmalara devam etmekteyim. Tüm samimiyetimle söylüyorum gördüğün çalışmalar tamamıyla hazır vektör kullanılmadan paintte yaptığım çalışmalardır. Daha bilgisayarı yeni aldığımızdan beri yıllardır paintte çeşitli çizimler yapıyorum. Zaten resimleri indirip yakınlaştırdığınızda resmin bulandığını görceksiniz. Panitte yaptığım için çözünürlük iyi değil. Bit Eşlem Dosyası yükleyemediğim için program indirdim ve resimleri tek tek JPG formatına çevirip yükleme yaptım.

MUSTAFA BAYRALI

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkür ediyorumda kaç kere dicem paintte yaptım diye.. Lütfen inanın arkadaşlar çok eskiden beri paintte çalışlıyorum:sadsmile:

Amatör2

🌱Yeni Üye🌱
bende paintten yapıyorum yaşım 13 guzel olmus basarılar. paintten yaptığına inanıyorum ama 9 u nasıl yaptığını çözemedim

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
3 ve 8 numara bir kaç küçük değişiklikle efsanevi logolara dönüşebilir...

dark-angel

🌱Yeni Üye🌱
valla çalışmaların hepsi süper. ama ben ence 1,4,9 u beğendiö. özelliklede 9 süper olmuş :)

biem

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence 6.. eline sağlık..

MUSTAFA BAYRALI

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bende paintten yapıyorum yaşım 13 guzel olmus basarılar. paintten yaptığına inanıyorum ama 9 u nasıl yaptığını çözemedim

9. Çalışmamda yazı fontu hazır bende fonta uygun bir vektör düşündüm ve yazının üzerinden geçen bir hat uygun duracağını düşündüm. Önce vektörü hazılardım. Paintte eğri doğru çizme bölümünden çizgileri çizdim ve beyaz rengi seçip en ince derecesinden eşit aralıklarla vektörü böldüm ve renk seçme panelinden açıktan koyuya doğru doldurdum. En son fontu yazdım ve seçip vektörün uygun yerine sürükledim. Ve bir kaç incelemeden sonra bu çalışma ortaya çıktı. Açıkçası bende en çok 9'u beğendim. Bunu yapmam 30 dk. sürdü :smile:

MUSTAFA BAYRALI

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yakında grafik programları yükleyeceğim, programlarla harika çalışmalar yapacağıma inanıyorum..

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Öğrenci olduğun için bunları karalama niyetine yaptığını düşünüyorum ve devam etmelisin, ederkende bu konuda yapılmış kaliteli örnekleri icelemeli, logo hakkında yazıları okumalısın.
Ve birisi sana logo diye yaptığın şekli şemali, ne ifade ediyor bu neden yaptın diye sorarsa birgün, mantıklı cevap verebilmeli, hikayesini anlatabilmelisin. Sadece geometrik ve göze hoş gelen şekiller ortaya çıkartıp renklendirmek logo değildir...
Yolun açık olsun genç kardeşim.....