Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bayralı Design Logo Çalışmalarım

MUSTAFA BAYRALI

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba, aranıza yeni katıldım. Grafik bölümü öğrencisiyim ve bu işe istekliyim. Yeni üye olduğum için forum düzeni karışık geldi eğer yanlış birşey yaptıysam kusura bakmayın. Arkadaşlar çalışmalara yeni başladığım için bilgisayarımda tasarım programı bulunmuyor ve bu konuda yeterli bilgim yok. Bu siteye bilgilenmek amacıyla üye oldum. Zamanla bilgi sahibi olacağımı düşünüyorum. Boş zamanlarımda hepimizin bildiği paint'te bazı logo çalışmaları yaptım. Sizinde görüş ve fikirlerini almak istiyorum. Ayrıca çalışmalarımdaki kullanılan şekiller alıntı değil tamamen kendi yapımımdır.

bayralidesign10.jpg

bayralidesign12.png

bayralidesign11.jpg

bayralidesign9.jpg

bayralidesign8.jpg

bayralidesign7.jpg

bayralidesign6.jpg

bayralidesign5.jpg

bayralidesign4.jpg

bayralidesign3.jpg

bayralidesign2.jpg

bayralidesign1.jpg

Benzer konular

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
uzun soluk gerektiren bir yolun başındaki genç arkadaşım,

formdaki konuları vede yapılmış çalışmaları inceleyerek vede çok çalışarak birde bunu zamana yayarak hedeflerine ulaşabilirsin.

aramıza hoşgeldin ! :)

lisiaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
ozamn hemen hoşgeldin diyoruz ve öğrendikçe bu işin güzelliğini zevkini aldıkçada sürekli yapacağına emin ol =) gittikçe geliştirerek çok iyi işler yaparsın şimdiden sana başarılar dilerim.

MUSTAFA BAYRALI

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim, bu konuda çok çalışacağım ve dediğiniz gibi zamanla öğreneceğim..

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışmalarına bakılırsa ve ilk çalışmaların olduğuda göz önünde bulundurulursa ve hatta paintte yaptığında düşünülürse çok istekli olduğun zaten belli :) ilk çalışmalara göre gayet iyi. iyi gözlemleyip iyi yorumlayarak bence zamanla çok daha iyi olacaktır. yolun açık olsun inşallah :)

MUSTAFA BAYRALI

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok teşekkür ederim, çalışmalarım hala devam ediyor. Kısa bir süre sonra tekrar yükleme yapacağım. Dışarda yürürken gözüm hep tabelalarda:smile: Bakış açımı ve uygulamamı geliştiriyorum..

MUSTAFA BAYRALI

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışmalarım tamamlanmak üzere arkadaşlar, yeni yükleme yapacağım..

Amatör2

🌱Yeni Üye🌱
bende paintten yapıyorum yaşım 13 guzel olmus basarılar