Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bazı sorunlar yaşıyorum..

agdemiray33

🌱Yeni Üye🌱
merhaba..ben corel drawı yeni ögrenmeye basladımm...ve bazı sıkıntılar yaşıyorumm..arrenge effects,bitmaps gibi seçenekleri kapalı durumda yapabileceğim bişey varmı?? ayrıca fotoğraflara ışık veya gölge verirken arka fon beyaz oldugundan pek bişey anlamıyorumm önerebileceğiniz birşey varmı ve son olarakda vektörel sekillerin içine resimi nasıl yapıstırabilirim? örn: kalp teşekkür ederimm ilginiz için...

Benzer konular

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
merhaba..ben corel drawı yeni ögrenmeye basladımm...ve bazı sıkıntılar yaşıyorumm..arrenge effects,bitmaps gibi seçenekleri kapalı durumda yapabileceğim bişey varmı?? ayrıca fotoğraflara ışık veya gölge verirken arka fon beyaz oldugundan pek bişey anlamıyorumm önerebileceğiniz birşey varmı ve son olarakda vektörel sekillerin içine resimi nasıl yapıstırabilirim? örn: kalp teşekkür ederimm ilginiz için...

merhaba arkadaşım,

arrenge effects,bitmaps seceneği eğer import ettiğin resimi yada fotoğrafı seçersen açılırlar.

sende fotoğraflara ışık veya gölge verirken arka fona renkli bir zemin yap böylece anlarsın.

örneğin kalp şeklinde bir çizim yaptın, içine ne koymak istiyorsan ilk önce onu seçili duruma getir, sonra
Effect > Powerclip>Place inside container
Mouse gelen ok un ucunu çizdiğin kalp şekline tıklayınca içine girecek.
başarılar.

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
sitemiz dahilinde bu sorularınla ilgili görsel eğitimlerde mevcut takıldığında arama yapman yeterlidir..