Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel olabilirdi aması var... Dergi içeirgi olabilridi dergi bebek dergisi ama içerik kapakta belirtile bilirdi diye düşünüyorum.. Tarih yok tarih belirtile bilir vs. Yani eksikleriniz var eger bu eksikler tamamlanırsa güzel bir iş çıkabilir ortaya.... Yani emek istiyor biraz daha....
Güzel olabilirdi aması var... Dergi içeirgi olabilridi dergi bebek dergisi ama içerik kapakta belirtile bilirdi diye düşünüyorum.. Tarih yok tarih belirtile bilir vs. Yani eksikleriniz var eger bu eksikler tamamlanırsa güzel bir iş çıkabilir ortaya.... Yani emek istiyor biraz daha....
katılıyorum. Bişey eklemek istiyorum civcivin kırmızı olması oturmamış sanki sarı olsa daha güsel olurdu, derler ya hani civciv sarısı diye... Başarılar
Bu arada flood yapıyorsunuz arkadaşım forum kurallaını okursanız sizin için daha iyii olur.. Flood nedir galba bilmiyorsun açıklıyım aynı konu içerisinde arka arkaya yazmak floodur. Forum kurallarını okursan anlıyacaksın ne demek istedigimi...
Ham bir çalışma degil 0 bir çalışma ham çalışma böle olucanı sanmıyorum taslaktır yazılar her şey hazırdır neler yazıalcagı bu hamdır taslaktır yani... Bunu belirtmek isterim...
Grafiklik hiç bir şey yok.. dergi kapağını güzel gösteren sadece fotograf .. fotografta sanırım size ait değil.. müşteriye sundunuz ama fotograf sahibinden izin aldınız mı ? . Bu derginin adı nasıl oluyorda Bebek"ç"e olması gerekirken Bebek"c"e oluyor. Kullandığınız fontsa bir brush fontu ve bir bebek dergisine ağırkaçmış bir font bence.. Babycake fontunu deneye bilirsiniz mesela.. Çok daha güzel olucaktır. Ayrıca yaptıgınız işlere yumurta ekleme çabanızı anlamadım.. Yumurtanın konuyla ne alakası var? .. Nasıl dergi bu ne ücreti var üstünde ne tarihi.. Ne bir logo ne bir içerik.. Kim alıcak bu dergiyi .. Kolay gelsin