Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bebek İllüstrasyon çalışmam

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
e ben bılıyordum zaten bu işin bu kadar ileri gideceğini gecenki çalışmanadan belliydi zaten
cok tatlı olmuş valla polonyalılara benzemiş minik bişey emeğine sağlık yenileri ne zaman

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
gözleri çok güzel:) emeğine sağlık yalnız niye bu kadar tanıdık geldi diyorum aynı bebekliğim lüle saçlarına bakınca aklıma geldi:D

organic.candy

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok şeker olmuş ellerine sağlık tebrikler...

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
e ben bılıyordum zaten bu işin bu kadar ileri gideceğini gecenki çalışmanadan belliydi zaten
cok tatlı olmuş valla polonyalılara benzemiş minik bişey emeğine sağlık yenileri ne zaman

:) Yanıltmadığıma sevindim.Her fırsatta çiziyorum ama tabii beğenildiğini görünce bu biraz daha hızlanıyor.Teşekkür ederim.

gözleri çok güzel:) emeğine sağlık yalnız niye bu kadar tanıdık geldi diyorum aynı bebekliğim lüle saçlarına bakınca aklıma geldi:D

Teşekkür ederim.Demek bebekliğine benziyor,kim bilir belkide senin resmindir:)

çok şeker olmuş ellerine sağlık tebrikler...

Teşekkür ederim :)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Teşekkür ederiz ablası:)Yakında bebiş dile gelicek.

..EsRa..

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gerçekten çok güzel olmuş eğer mümkünse yapım aşamalarını gösterebilir misin çok merak ettim çünkü mouse ile nasıl böyle bir şey yapılabilir??

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Öncelikle teşekkür ederim Esra,buna benzer anlatımlar forumda mevcut hatta diğer çalışmalarımda da bahsetmiştim ama yine kısaca bahsediyim,öncelikle pen tool ile yüzü gözleri,dudağını,şapkasını vs..ayrı layerlarda çiziyorum,örneğin göz tek layerda değil 3-4 layerda çiziliyor.daha sonrada boyayıp,ışıklandırma ve gölgelendirme işlemlerini yapıyorum(dodge-burn tool)

deahtangel

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
oldukça güzel eline sağlık fakat yüz hatları biraz daha belirgin olsa dahada iyi olurdu bence

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Teşekkür ederim ilginize.Uyarınızı dikkate alıcam :) .