Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Beha Kırtasiye Logo

Benzer konular

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok fazla sade olmamış mı ? Ama ilk bakıldığında kullanılan renklerden dolayı göze hoş geliyor.Canlı renkler kullanılmış.Ama dediğim gibi çok fazla sade gibi geldi bana.Elinize sağlık...

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tüm çizgileri aynı hizada tutmanızda yarar var. Sade olması negatiflik belirtisi değildir. Sonundaki nokta illa ki olacaksa küçültmenizde fayda var.

recepuncu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
irm.art 'da bahsetmiş, harflerin orta çizgilerini aynı hizaya getirip, sondaki noktayı orta çizgilerini devamına daha küçük olarak koyarsan, tam süper olacak..emeğine sağlık

bbluee80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
BEH ve A harfi birbirinden ayrı duruyor. Harf aralarındaki espasları alan olarak eşitlemelisin. Ayrıca siyah beyaz kullanım durumunda normal bir yazı gibi duracak. Renkli çizgiler ile harfin birleşim yerine küçük boşluklar koyarak da denemeni öneririm.

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
ben merak ediyorum;
tamamen gelişigüzel bir çalışma mı bu
yoksa üzerine yüklenen (soyut dahil) anlamlar var mı?

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
bencede cizgiler biraz kaymış gibi..elinize sağlık...

arifk

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.arifkurtulmuslar.co.tv
kitap,kırtasiye,oyuncak ve teknoloji olarak dört ana sektörde mal satıyor Beha Kırtasiye.altında sadece kırtasiye yazıyor ama diyelimki,Beha Oyuncak ta yazabilir,Beha teknolojide,Beha Kitap.4 ana sektörü ifade ediyor dört renk.

xfreeboys

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aşırı sade bunun yerine kırtasiye ile ilgili bir kaç vectörel kolaj çalışması yapabilridin.

Eline sağlık

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Logo çalışmanız bu şekliylede güzel ,sadece harflerin orta çizgileri aynı hizada olursa,göze daha hoş görünür,ellerinize sağlık.

Son düzenleme:

lvnt

🌱Yeni Üye🌱
bence kırtasiye ilgili figürler kullanmalıydın yinede eline sağlık.

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
konsept bir firmaysa hiç aşırıya kaçmaya gerek yok sadece E harfinin orta çizgisini biraz içeri verip üst çizgisini altla hizalarsan dahada iyi olacak diye düşünüyorum.. renk seçimlerin ve düzen bence hoş emeğine sağlık...

montana26

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence de güzel olmuş ancak aşağıdaki kırtasiye yazısını üstteki logoyla aynı anda başlatıp aynı anda bitirmelisin diye düşünüyorum.

arifk

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.arifkurtulmuslar.co.tv
behanın bukadar sade olmasının sebebi tabela uygulamalarında behanın okunabilir olmasıdır.yorumlarınıza teşekkürler.

byeva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tabela uygulaması için yazılar zayıf düşmüş ve e hafri hatalı ama renkler iiiiiiiiiiii
kolay gelsin

immortale

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sade bir çalışma ancak harflerde ( özellikle "E" harfinde ) hata var.
Gözünüzden kaçmış olmalı..

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Ben logonun sadeligini begendim ancak logonun sonundaki noktaya anlam verememkle birlikte E nin üst çubugundaki kısalığın gözü acayip rahatsız ettiğini söyliyebilirim. Bunun yanı sıra birde espas hatası mevcut çalışmada eğer harfleri birbirine bu kadar yakın tutucaksanız H harfiyle A harfinin ayaklarını birlştirmeniz gerekir. Bana kalırsa bu birlştirme yerine diger 2 harfin boşluklarını artırmanızı tavsiye ederim Emeğinize sağlık

jixx1903

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sonundaki nokta kalkarsa E harfinin çizgileri aynı olursa ve kırtasiye yazısınıda kalınlaştırıp BEHA yazısına yayarsan süper olur bence ;)

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
kitap,kırtasiye,oyuncak ve teknoloji olarak dört ana sektörde mal satıyor Beha Kırtasiye.altında sadece kırtasiye yazıyor ama diyelimki,Beha Oyuncak ta yazabilir,Beha teknolojide,Beha Kitap.4 ana sektörü ifade ediyor dört renk.

Dört renk ayrı sektörleri işaret ediyorsa "kırtasiye" ne için temsil edildiği renkte değil? Ellerinize sağlık.