Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok fazla sade olmamış mı ? Ama ilk bakıldığında kullanılan renklerden dolayı göze hoş geliyor.Canlı renkler kullanılmış.Ama dediğim gibi çok fazla sade gibi geldi bana.Elinize sağlık...
irm.art 'da bahsetmiş, harflerin orta çizgilerini aynı hizaya getirip, sondaki noktayı orta çizgilerini devamına daha küçük olarak koyarsan, tam süper olacak..emeğine sağlık
BEH ve A harfi birbirinden ayrı duruyor. Harf aralarındaki espasları alan olarak eşitlemelisin. Ayrıca siyah beyaz kullanım durumunda normal bir yazı gibi duracak. Renkli çizgiler ile harfin birleşim yerine küçük boşluklar koyarak da denemeni öneririm.
kitap,kırtasiye,oyuncak ve teknoloji olarak dört ana sektörde mal satıyor Beha Kırtasiye.altında sadece kırtasiye yazıyor ama diyelimki,Beha Oyuncak ta yazabilir,Beha teknolojide,Beha Kitap.4 ana sektörü ifade ediyor dört renk.
konsept bir firmaysa hiç aşırıya kaçmaya gerek yok sadece E harfinin orta çizgisini biraz içeri verip üst çizgisini altla hizalarsan dahada iyi olacak diye düşünüyorum.. renk seçimlerin ve düzen bence hoş emeğine sağlık...
Ben logonun sadeligini begendim ancak logonun sonundaki noktaya anlam verememkle birlikte E nin üst çubugundaki kısalığın gözü acayip rahatsız ettiğini söyliyebilirim. Bunun yanı sıra birde espas hatası mevcut çalışmada eğer harfleri birbirine bu kadar yakın tutucaksanız H harfiyle A harfinin ayaklarını birlştirmeniz gerekir. Bana kalırsa bu birlştirme yerine diger 2 harfin boşluklarını artırmanızı tavsiye ederim Emeğinize sağlık
kitap,kırtasiye,oyuncak ve teknoloji olarak dört ana sektörde mal satıyor Beha Kırtasiye.altında sadece kırtasiye yazıyor ama diyelimki,Beha Oyuncak ta yazabilir,Beha teknolojide,Beha Kitap.4 ana sektörü ifade ediyor dört renk.