Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ben bir adet grafik hazırlamak istiyorum bana yardımm lazım program ne kullanabilirim

snngrup

🌱Yeni Üye🌱
ben snngrup için bir grafik hazırlamak istiyorum hangi programları kullanabilirim yada ne gibi şeyler yapabilirim çok professeionel birşey istemiyorum. teşekkürler şimdiden yanlış yere açtıysam özür dilerim...

mhmt şhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
corel draw öneririm grup derken nedir müzük grubumu onu belirt eğer müzik grubuysa site içerinde müzikle ilgili vektörler fotograflar clipartlar mevcut onlardan yararlanabilirsin fontlarıda unutmayalım eğer kullanmayı bilmiyorsam diyorsan bunların hepsi sitede mevcut her tarafı dikkatlice incele derim ...

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
word art. basittir, profesyönel değildir, hemencik yapabilirsin. istediğin gibi renklendirirsin.
Kırtasiyelerde falan görmüşsündür renkli hafifi eğrili büğrülü yazılar, onlar gibi işte. en çok 15 dakikanı alır. diğer programlara girersen kendini alamayıp günde 3 saat uykuyla bir kaç sene geçirceğin %80 lik bir ihtimal. Yol yakınken word art XD

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bir grafiker ile bedeli karşılığında konu hakkında görüşün. Daha sorunsuz, istediğiniz gibi ve zevkli bir çalışma olacaktır..