Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ben bunu nasıl yaptırabilirim.

muratde

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.rasyonelcars.com
selamlar arkadaşlar murat ben.sizlere nacizane bir sorum olacak.malzemesini yani folyosunu ben alıp getirsem bu tipte bir kesimi kaça mal edebiliriz.bilgi alabilirmiyim.izmirden arkadaşlar hatta yerlerini tarif ederlerse en azından tanışmış iş yapmış oluruz.

bu resimdeki kaplama uzunluk 2,5 metre gibi bişey olacak.eni ise 50 - 60 cm civarklkarında.arabanın her iki kısımında olacak.kesimi yapıldıktan sonra ben onları taşıyıcı vasıtası ile aracımın her iki yanına kaplayacağım.ama tek problemim bu dediğim işi yapacak yer lazım bana.

tabi bende hazır bilgisyardaki hali yok oda yapılacak bu resime bakılarak.

ön tampona taşan kısım olmayacak.

Son düzenleme:

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Adres vermek yasak sanıyorum.İzmir'de hangi reklamcıya gitsen yaparlar.hatta senin yapıştırmana bile gerek kalmaz

muratde

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.rasyonelcars.com
her reklamcı bunu yapar ama bununla uğpraşacak reklamcı nerede.kime gitsem yüz çeviriyorlar.tek parçalık iş ya o bakımdan.özelden mesaj atabilirmisiniz bu işle uğraşacak birisi lazım.yada ben ölçüleri versem birisi bana corel draw da yapabilirmi...

tasarımcı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
o işler tam benim hobim. ama ben sana biraz uzagım:)

Son düzenleme:

muratde

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.rasyonelcars.com
tasarımcı kardeşime teşekkürler.işimi gördü.sağolsun tamda istediğim gibi olmuş.bu işi yaptırdıktan sonra resimlerini nereye ekleyebilirim.

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
yine bu konun altindan devam ettirebilirsiniz..

muratde

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.rasyonelcars.com
örnekteki fiat 500 abarth ın üzerinden alınmadır.

her iki taraf için maliyeti 40 ytl abarth yazıları dahil.20 ytl de işçilik var.toplamda 60 ytl ye gelecek yaptırmak isteyene.işçiliği ben vermediğim için bana 40 ytl ye geldi.
buradan yardımcı olan bursalı arkadaşa teşekkürü bir borç bilirim.