Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ben Darphane den Harun Afişime Onay ...

barcomac

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar bu tam hazır bi afiş değil ve ben bu siteye yeni üye oldum siteye de çok hakim değilim. Ama yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.

afis2pr4.jpg
afis2pr4.jpg

Son düzenleme:

yarenay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
herşeyden önce dikkatimi çeken para yazısında kullandığın paralar yazıyı poro olarak okutuyor. hatıra para tasarım yarışmasının da karakteri pek uygun gelmedi bana. toprağın üstüne uyguladığın siyah gölgeler aşağıda biraz karışıklık yaratmış. üzerinde biraz daha çalışmalısın bence (ki sende tam hazır olmadığını söylemişsin.)

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
eksikler çok.
yazı karakterinden resimlere arkadasın söylediği para konusuna göre..
yenşden kendini vererek yapmayı dene

barcomac

🌱Yeni Üye🌱
Yarenay ve Designgrafiker yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Ama bir de şunu anladım ki kompozisyonda ne yapmaya çalıştığını da anlatması gerekir insanın. Tasarım la ilgili yazıları okudumda başka yerlerde. Tasarımı yapan kişinin sunumu çok önemli.

Bilmem katılırmısınız...

marduk23

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arka plandaki kurak toprak ve hemen üzerindeki su arasına güzel bi geçiş yapsan (ki çok kullanıldı ) daha iyi olur.bu şekilde kötü duruyo.yazı karakterleride tasarıma estetik katar.bu yüzden farklı fondlar dene ve güzel efekler verebilirsin.son olarak ta paraların iiyi durduğu söylenemez.

ussamx

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hatıra para tasarım yarışması ve su hattır yazılarının karekterleri kesinlikle olmamış o karekterleri değiştirdiğinde daha iyi olacaktır...

barcomac

🌱Yeni Üye🌱
photoshop dekupe problemi...

benim sorunum photoshop ta dekupe yaptığım paraları freehande getirdiğimde pathlerde kesiklikler olması ve bu durum TİFF formatında oluyor bitek. EPS de olmuyor ama EPS de bozuk gösterdiği için istemiyorum. Clippink path uygulamasını yapıyorum değerlerini veriyorum ama omuyor bu sorunu uun süredir yaşıyorum. Yardımcı olacak biri varmı acaba ?

Ben Darphane de olduğumdan bu tip işler yani parayla iligi işler çok var. :)

mcleane

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.cinema4fx.com
objeleri tek tek ele aldığımda fikir doğru diyorum ancak uygulama da sıkıntılar yaşamışsınız, başarılar

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
kompozisyonun işleniş şekli yanlış