Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Beni yaran çizimler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
Bence öncelikle gerekli pozisyonun skecini çıkartıyorlar canlı örnekten.Mesela elinde fünyesi çekilmiş el bombasını tutan kadını örnek alalım.
Usta bir çizer kim olursa olsun o insanın kusursuz yapısını ve tenin rengini sadece hayal gücü kullanarak tasarlaması imkansızdır.Yüz proporsiyonları,bakışlardaki etki, eller ve gözler herşey bir canlı modelin eseridir diye düşünüyorum.

Ve bunların progress sürelerininde çok kolay olduğunu sanmıyorum.Kaldı ki bunlar 2d tabanlı çizimler 3D derinlikten ziyade PS de yapılacak şeylerdir...

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence öncelikle gerekli pozisyonun skecini çıkartıyorlar canlı örnekten.Mesela elinde fünyesi çekilmiş el bombasını tutan kadını örnek alalım.
Usta bir çizer kim olursa olsun o insanın kusursuz yapısını ve tenin rengini sadece hayal gücü kullanarak tasarlaması imkansızdır.Yüz proporsiyonları,bakışlardaki etki, eller ve gözler herşey bir canlı modelin eseridir diye düşünüyorum.

Ve bunların progress sürelerininde çok kolay olduğunu sanmıyorum.Kaldı ki bunlar 2d tabanlı çizimler 3D derinlikten ziyade PS de yapılacak şeylerdir...

ama ne olursa olsun hayranlık uyandırıyor. bükemediğin eli öpeceksin misali insan hayranlıktan ne diyeceğini şaışırıpm kalıyor.. acaba ne kadar uzunca bi süre 3 d max bilmeli ve uğraşılmalı ki böyle bir çizimler elde edilsin. teşşekürler paylaşımınız için...

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
ama ne olursa olsun hayranlık uyandırıyor. bükemediğin eli öpeceksin misali insan hayranlıktan ne diyeceğini şaışırıpm kalıyor.. acaba ne kadar uzunca bi süre 3 d max bilmeli ve uğraşılmalı ki böyle bir çizimler elde edilsin. teşşekürler paylaşımınız için...

beni yaran çizimler diye boşuna başlık açmadım tabiki hayranlık uyandırıyor..
Tek bir teknik kullanılarak elde edilen çizimler değil bunlar.Direk 3D max'a odaklanmayın,dokular ps ve corel painter vb. proglarda up-res uygulanarak elde edilebiliyor.

İşin can alıcı noktası hayal etmek ve kompozisyonu oluşturmak....

sezgi-sirin

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok etkiliyorlar insanı.

Daha çooook yolum var çoookk dedirtiyor insana.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Angel sword tek kelimeyle 10 numara..çizimlerimi 3d ye uyarlamak istediğimde sadece axl(çift taraflı balta) için 2 günümü vermiştim..3d de İşin ehli biri degilim ama ışık, açı, doku tek kelime 10 numara..
teşekkürler paylaşımına..

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
vallaha dudak ısırtıcan cinsten bu çalışmalar, ben çok merak ediyorum ayık kafayla mı yapıyorlar bunları :) paylaşım için teşekürler

mine48

🌟Usta Tasarımcı🌟
hepside süper olmuş paylaşım için saol

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
Bilmediğim Bir Şeye Yorum Yapmam
Ortamımızda Bunları Gözü Kapalı 3dmax De Aglatıcak Adamlar Mevcut...
Gerekirse Bir Kaç Görselle İhtişam Ederim Size ..!

Açıkçası ben merak ettim bu İhtişamlı Görselleri.. Sözde kalmassa sevinirim ;)

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hepsi harika bunların teşekkürler paylaşım için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...