Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Turgut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaşlar ve saygı değer grafikerler ;

İlk öncelikle kendimi tanıtayım adım turgut baştürk (işitme engelliyim) web yazılım ve geliştirme uzmanıyım (PHP Tabanlı Siteler İçin)

Kendim gibi işitme engelli olan insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum.

İşitme engellilerin başarılı oldugu alanlardan biri daha keşfedildi GRAFİKERLİK.

Duygularını kelimelerle ifade edemeyen işitme engelliler resimlerle duygularını ifade edebiliyorlar en çok tercih ettikleri mesleklerin başında Grafikerlik geliyor.

Bu amaçla yola çıkarak işitme engelli bireylerimizin kişisel gelişimlerini sağlayacak ve gelecege umutla bakabilmelerini sağlayacak bir grafik sitesi kurdum.

(SİTEMİZİN ADRESİNİ BURAYA YAZMAK İSTİYORUM AMA REKLAM YAPMAK İSTEMİYORUM)

Saygıdeğer admin yada moderatörlerimizin onay vermesi halinde sitemizin adresini yazacagım.

BİZLERİDE ARANIZA ALIR MISINIZ?

Benzer konular

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Merhabalar Aramıza hoşgeldiniz. Bildiğim kadarı ile, ilerliyen günlerde link kütüphanesi açılacak. Benim düşüncem orayayazmanız daha uygun olucaktır. Sizin çalışmalarınızı görmek ve sizi daha çok tanımak isterim...
Admin bu konu hakkında ne düşünür bilemiyorum...

Saygılarımla...

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
aramıza hoşgeldin turgut gerçekten güzel bir i yapıyorsun

belqin

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba,
İnsan istedikten sonra duygu ve düşüncelerini bir şekilde ortaya koyup gösteriyor bu anlamda sizi tebrik ediyorum ve takdir ediyorum. Bu foruma hoşgeldiniz umarım bildiklerinizle bizleri aydınlatırsınız bizlerin de bir nebze size katkımız olursa ne mutlu...

Admin1

PATRON
Yönetici
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba arkadaşlar ve saygı değer grafikerler ;

İlk öncelikle kendimi tanıtayım adım turgut baştürk (işitme engelliyim) web yazılım ve geliştirme uzmanıyım (PHP Tabanlı Siteler İçin)

Kendim gibi işitme engelli olan insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum.

İşitme engellilerin başarılı oldugu alanlardan biri daha keşfedildi GRAFİKERLİK.

Duygularını kelimelerle ifade edemeyen işitme engelliler resimlerle duygularını ifade edebiliyorlar en çok tercih ettikleri mesleklerin başında Grafikerlik geliyor.

Bu amaçla yola çıkarak işitme engelli bireylerimizin kişisel gelişimlerini sağlayacak ve gelecege umutla bakabilmelerini sağlayacak bir grafik sitesi kurdum.

(SİTEMİZİN ADRESİNİ BURAYA YAZMAK İSTİYORUM AMA REKLAM YAPMAK İSTEMİYORUM)

Saygıdeğer admin yada moderatörlerimizin onay vermesi halinde sitemizin adresini yazacagım.

BİZLERİDE ARANIZA ALIR MISINIZ?

Merhaba Turgut bey. Gökhan TEKIN' in de beirttiği gibi. Yakın birzamanda link kütüphanesi başlığıyla bu tarz linklerimizi payaşabileceğimiz bir başlık oluşturacağım. Bu gibi sitelere ulaşmak isteyenler için daha derli toplu bir şey olacağını düşündüğümüz için bu tarz bir şey yapmayı düşünüyoruz. Umarım yanlış anlamazsınız. İlginiz ve alakanız için teşekkürler. İyi forumlar.

Turgut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim :)

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
Merhaba arkadaşlar değerli grafikleri severlerine turgut'un kız arkadaşıyım ben işitme engeliyim adım pınar grafikler ilgili olarak çalışmasını hep beraber birlikte yardımcımızı için çalışmalıyım bize destek verdiğini için teşekkürler kendine iyi bakın
Saygılarımla...

Moderatör tarafında düzenlendi:

graphic00

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bizlere katılmanıza çok sevindim aramıza hoşgeldiniz...

Rx_Lose_xR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Aramızda oldugun için teşekkürler.. hoşgeldin

sercansarigul

🌟Usta Tasarımcı🌟
aramıza hoş geldin turgut abi inş. bu sitede iyi vakit geçilirsin.tekrar hoşgeldin

belqin

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu bölümden merhaba diyenlere de kucak dolusu sevgiler, saygılar...
Hoşgeldiniz :)

ScoobyDoo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Saygı ve sevgimle hoşgeldiniz demek istiyorum.