Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Görsele baktığımda koyu renkler seçilmiş tamam görsel çok hoş ancak siyah ve böyle koyu renkler bir dershane için ne kadar uygundur ? İnsan görsellerini hiç değilse başka bir renk yapsaydınız ? Daha olumlu bakabilirdim. Tabii bu benim nacizane bir düşü
ortak olmak ile yaşamak arasındaki fark nedirki ops1: yani ikiside aynı kapıya çıkmıyormu..yani bu heyacanın dışındamı kalmak yada izleyici mi kalmak yada yaşamakmı istersiniz mi olmalıydı sanki..hmm hatalı olabilirminde ama yinede bana aynı yeri gösteriyor gibi geldi..
çalışma güzel yanlız bi kaç kusur vardır ki söylemeden edemeyeceğim. ilk gözüme çarpandan bahsedeyim öndeki vektörel insanlar sanki enkazdan kurtarılmayı bekleyen, çığlık atan insanlar gibi duruyorlar biraz daha düzenli olabilirlerdi. alttaki zafer dersanleri bölümü küçük kalmış biraz daha büyüyebilir ve son olarak miçoya katılıyorum başarılar diliyorum