Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ber4tcks-2

beratcks

🏅Acemi Tasarımcı🏅
RrulH.jpg

Arkadaşlar kendimi logo tasarımında geliştirebilmek için hayali bikaç logo tasarladım, görüşlerinizi belirtirseniz çok sevinicem.
iyi ya da kötü yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim!

Son düzenleme:

enesduran

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gayet güzel olmuş eline sağlık

beratcks

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkürler,
70 kişi bakmış konuya, 1 kişi yorum yapmış. Arkadaşlar yorumlarınız benim için önemli, hatalarımı ve doğrularımı bilmem lazım lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.

(Boş geçmeyelim cemaat !!! :) )

beratcks

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ses çıkmadığına göre demek ki beğendiniz logoları :)

Son düzenleme:

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
sorun başka bişey olabilir dostum.. misal; son zamanlarda benim çalışmam diye yayınlanan logolar tarihi eser (kopya) çıkıyor, millet iyi yada kötü yorumları sıralıyor abi sonra birisi çıkıp kral çıplak ( bu logolar calıntı) diye bagırınca yorum yapmış arkadaslar kendini kötü hissedebiliyor ( tüh bide çalıntı şeye zaman ayırıp yorum yaptık gibisinden). Sanırım bu yüzden bi çekinceme olabilir bakmak kafi geliyordur:)

notun dibi: siz sakın üstünüze alınmayın kopyadır vb bişey söylemek istemiyorum size sadece böyle bir durum var onu belirtmek istedim.. emeğinize sağlık :)

beratcks

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sorun başka bişey olabilir dostum.. misal; son zamanlarda benim çalışmam diye yayınlanan logolar tarihi eser (kopya) çıkıyor, millet iyi yada kötü yorumları sıralıyor abi sonra birisi çıkıp kral çıplak ( bu logolar calıntı) diye bagırınca yorum yapmış arkadaslar kendini kötü hissedebiliyor ( tüh bide çalıntı şeye zaman ayırıp yorum yaptık gibisinden). Sanırım bu yüzden bi çekinceme olabilir bakmak kafi geliyordur:)

notun dibi: siz sakın üstünüze alınmayın kopyadır vb bişey söylemek istemiyorum size sadece böyle bir durum var onu belirtmek istedim.. emeğinize sağlık :)

söylediklerinde haklı olabilirsin, ama yorumlara da ihtiyacımız var.Yani ben çok da yeni sayılmam tasarım işinde, ama eskiye göre bu aralar biraz daha aktifim.Bu aşamada kendimi geliştirirken hatalarımı ve doğrularımı bir bilenden öğrenmek işimi kolaylaştırır.Yorumun için teşekkürler!!!

ewray

🏅Acemi Tasarımcı🏅
e olmuş bunlar başka ne söylenebilir ki ellerine sağlıkç.

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışmalar hoş ve güzel maşallah emeğinize sağlık ;)

beratcks

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok teşekkür ederim yorumlar için,( heh şöyle ya kendime güvenim geldi valla ;) )

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk logoda profit yazısında eğer kelime ingilizce ise "i" harfini küçükte noktalı kullanmamışsınız. Genel olarak kırmızı ve yeşil yanyana kullanılmasından kaçınılması gereken renklerdir zira zeminli baskılarda iki renkten biri muhakkak sorun çıkarır ve zeminde kaybolur. aynı şekilde eğer ingilizce ise büyük harf tasarladığınız logoda da i harfini noktasız kullanmanız gerekir. sheet logosunda ingilizce yapraktan esinlenmişsiniz ancak ingilizcede sheet defter yaprağı, levha ya da düz yüzeyli tabaka anlamında kullanılmaktadır. bu nedenle logonun başında yer alan yaprak tarzı simgeler ile logonuz bütünlük sağlamamaktadır. Genel itibarıyla yaptığınız çalışmalarda logo logotype şeklinde çalışmışsınız ancak petek organizsayonda yer alan logo simgeniz mevcut birçok firmanın sahip olduğu bir sembol olduğu için logonuzu logotype yanında yer almadan kullandığınızda sizi temsil etmeyeceğini düşünerek tasarlamanız daha uygun düşer. Berat design'da b kelime içinde değil de başlangıç harfi olması nedeni ile 3 erat yani 3 askeri personel şeklinde de algılanabilmektedir. Algıda karışıklığı önlemek için B harfini tam bir karakter olarak kullanmanız daha uygun olacaktır. Bunun dışında emeğinize sağlık, kolay gelsin ve iyi çalışmalar.

beratcks

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk logoda profit yazısında eğer kelime ingilizce ise "i" harfini küçükte noktalı kullanmamışsınız. Genel olarak kırmızı ve yeşil yanyana kullanılmasından kaçınılması gereken renklerdir zira zeminli baskılarda iki renkten biri muhakkak sorun çıkarır ve zeminde kaybolur. aynı şekilde eğer ingilizce ise büyük harf tasarladığınız logoda da i harfini noktasız kullanmanız gerekir. sheet logosunda ingilizce yapraktan esinlenmişsiniz ancak ingilizcede sheet defter yaprağı, levha ya da düz yüzeyli tabaka anlamında kullanılmaktadır. bu nedenle logonun başında yer alan yaprak tarzı simgeler ile logonuz bütünlük sağlamamaktadır. Genel itibarıyla yaptığınız çalışmalarda logo logotype şeklinde çalışmışsınız ancak petek organizsayonda yer alan logo simgeniz mevcut birçok firmanın sahip olduğu bir sembol olduğu için logonuzu logotype yanında yer almadan kullandığınızda sizi temsil etmeyeceğini düşünerek tasarlamanız daha uygun düşer. Berat design'da b kelime içinde değil de başlangıç harfi olması nedeni ile 3 erat yani 3 askeri personel şeklinde de algılanabilmektedir. Algıda karışıklığı önlemek için B harfini tam bir karakter olarak kullanmanız daha uygun olacaktır. Bunun dışında emeğinize sağlık, kolay gelsin ve iyi çalışmalar.
i harfi konusu gözden kaçmış,
renkler açısından da tecrübe eksikliği diyelim.
3-sheets de ise açıkçası telaffuzu hoşuma gittiği için öyle kullandım
petek organizasyon konusunda da katılıyorum,birçok firmada var olan bi simge olabilir, renkleri hoşuma gitti,
Berat design da fontunu değiştirip deniycem (berat yazısının)

Değerli yorumlarınız için teşekkürler, yol gösterici oldu gerçekten!

Son düzenleme: