Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

beraat kandili

dengedesign

🌱Yeni Üye🌱
madem olumlu eleştiri olarak detaya indik en alttaki metinde de vardir,yazilan yazıyor!!:)

dengedesign

🌱Yeni Üye🌱
neyse çok da önemli değil martOne abimin eline sağlık, aşkını şevkini kırmayalım böyle çalışmaların olması bile güzel :)

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
fevkalade güzel olmuş kardeşim eline sağlık allah razı olsun

gia!

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kullandığımız fotoğrafçılara referans verelim, izin alalım, kendimiz çektiysek tebrik ederim :)

Yiğidim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışmandaki fotoğrafın havası çok hoş. Tasarın sade ve anlaşılır olmuş. Eline sağlık.

Kelimelerin Osmanlıca manalarını araştırdım. Bilgilerinize ;

Berat : Nişân. Rütbe. İmtiyaz ve taltif için verilen resmi kâğıt.
Berâat: Haşmet, metanet. İlim ve şecaatta, güzel vasıflarda emsâlinden üstünlük. Hüsn ve cemâlde tam olmak, emsâlinden üstün olmak.

" Allah cümlemizi Berat Gecesinde Berâat edenlerden eylesin "

yavruch

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Beraat kandili

Beraat: Borctan, suc ve cezadan kurtulmak demektir. Dinimizce gunahlardan arinmak ve dua etmek icin saban ayinin 15i gecesine denir.

berât - beraat arapca kelimedir.

Yiğidim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Beraat: Borctan, suc ve cezadan kurtulmak demektir. Dinimizce gunahlardan arinmak ve dua etmek icin saban ayinin 15i gecesine denir.

Bilmediginiz seyler hakkinda da yorum yapmayin olur mu???
Belki boylece beraat edersiniz

not: abuk sabuk sacma sapan bi yazi avrdi ona mahsuben ayzdim, calisma icten geldigi icin cidden cok guzel olmus tebrik ederim.

herseye yorum yapilmayacagini anlayamayan site yoneticilerindne biri cop olmasindan falan bahsetmis, afisinin amacinin kendilerine battigindan mi yoksa calismayi kiskandigindan mi anlayamadim???

Benim bahsettiğim kelime anlamı. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Araştırdım aç osmanlıca sözlüğü bak. Ayrıca Berat' ı sen dağıtmadığına göre o konuda da yorum yapma !

g5 dual

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tasarımınız bencede güzel olmus lakin, üsteki yazıları biraz daha aşağıya alayarak daha iyi bir leke dengesi yakalayabilirsiniz +alttaki metinde hayırlı kandiller yazısını biraz daha büyütsek naçizane

erdogan.34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Berât Kandili diye yazılır ama olsun pek fazla kimsenin dikkatini çekmemiş