Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Berat (Hellim Peyniri) Logo Çalışması

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
seçtiğiniz beğendiğine sevindim teşekkürler pnr_

aliasker0429

🌱Yeni Üye🌱
kesinlikle 6 ama yazı rengini değiştirmen gerekecek sanırım turuncu üzerine sarı değil de koyu bir renk daha güzel olacak gibi. koyu tok mat olan turuncu mesela... bir de sanırım altındaki hellim peyniri yazısını ortalamamışsın logoya bilerek mi yaptın yoksa hata mı anlamadım hatırlayatım dedim ;)

cesurmeneli

🌟Usta Tasarımcı🌟
hellim peyniri koyun veya keçi sütünden olmuyormu? yoksa benmi yanlış hatırlıyorum.
eline sağlık..

seyir defteri

🌱Yeni Üye🌱
Nüket Hanıma katılıyorum.
Bence de "Cilipart+font dışına çikip orjinal çalışmalar yapmayi deneyebilirsiniz..."
Ama ille de bunları değerlendirmem gerekirse 3, 5 ve 7 üzerinde çalışmaya devam edin derim. Çünkü marka ismi ürün çağrışımı yapmadığından bu çağrışımı görselle desteklemeniz gerektiğini düşünüyorum. Dolayısıyla diğer örnekler devre dışı kalıyor.

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
Daha Farklı Font Kullanrsan Daha İyi Olabilir.Eline Sağlık
denerim teşekkürler görüşünüz için

kesinlikle 6 ama yazı rengini değiştirmen gerekecek sanırım turuncu üzerine sarı değil de koyu bir renk daha güzel olacak gibi. koyu tok mat olan turuncu mesela... bir de sanırım altındaki hellim peyniri yazısını ortalamamışsın logoya bilerek mi yaptın yoksa hata mı anlamadım hatırlayatım dedim ;)
teşekkür ederim yorumunuz için evet farkettim hata yapmıştım sebebi acele ettiğimiz için

4. çalışman güzel olmuş
Teşekkür ederim

hellim peyniri koyun veya keçi sütünden olmuyormu? yoksa benmi yanlış hatırlıyorum.
eline sağlık..
evet tabii olabilir sadece bu logonun inek sütünden sanırım

2 Ferrari logosuna benxzemiş:)
Ferrari benzettiğini hiç aklıma gelmemiş :D

Nüket Hanıma katılıyorum.
Bence de "Cilipart+font dışına çikip orjinal çalışmalar yapmayi deneyebilirsiniz..."
Ama ille de bunları değerlendirmem gerekirse 3, 5 ve 7 üzerinde çalışmaya devam edin derim. Çünkü marka ismi ürün çağrışımı yapmadığından bu çağrışımı görselle desteklemeniz gerektiğini düşünüyorum. Dolayısıyla diğer örnekler devre dışı kalıyor.

Düşünceniz için teşekkürler deneyim

mustafa26

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2. 6. ve 8. hoş olmuş ellerine sağlık

grafi10

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.grafi10.com
ben pek beğenemedim çok sıradan olmuşlar fontlar da oynama yapmalısın. birazdaha yuvarlak hatlar kullanırsan işe yarar birşeyler çıkar sanırım bana göre :s kolay gelsin...

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
1,3 ve 7 güzel olmuş bence ama gerçekten clipart yerine kendin çizmelisin

vestanbul

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.vestanweb.com
2. hariç hepsi güzel bence :) İkide bi tuhaflık yok mu sence... yoksa benim içim mi fesat :D