Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet asıl zor kısım geliyor. Ne kadar iş yollasam da matbaaya her birinde aynı heyecanı duyuyorum. Sanki birşey eksik olmuş hissi hep var) Umarım bu heyecan hiç bitmez. Teşekkürler.
Evet asıl zor kısım geliyor. Ne kadar iş yollasam da matbaaya her birinde aynı heyecanı duyuyorum. Sanki birşey eksik olmuş hissi hep var) Umarım bu heyecan hiç bitmez. Teşekkürler.
Evet sadelikten yanayım herzaman ama müşteri potansiyelimin çoğunluğu, boşluk gördüğü zaman verdiği paranın hakkını alamadığını hissediyo. Bu önyargıyı atamadılar daha ama zamanla bu da yoluna girecek inanıyorum ben. Teşekkürler...
kardeşim genel olarak hoş bir çalışma ellerine sağlık benim sadece gözüme hoş olmayan bir yer var o da, kapaktan sonraki şemsiyelerin gölgeleri galiba montaj onlar gölgeler yerinde değil yada benim gözüme öle görünüyor emeğine sağlık
tırtıklı olması gerçekten kötü gösteriyo diyenlere katılıyorum sıradan bir piyasa işi olmuş bence bu arada riva resort spa nın kataolgu var elimde gerçekten çok güzel olmus istersen sana yollayabilirim