Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Berk Otel Kataloğu

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
kadet... umarım bu uyarılar hoşuna gitmistir. ama ilk mesajımda da belirttim. sen olaya hakim görünüyorsun. bunu halledersin.

düzeltilmiş halini de paylaşırsan sevinirim.

sdtr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel çalışma ama katalogtan çok otelin fotoğraf albümünü andırıyor bana.

kadet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kadet... umarım bu uyarılar hoşuna gitmistir. ama ilk mesajımda da belirttim. sen olaya hakim görünüyorsun. bunu halledersin.

düzeltilmiş halini de paylaşırsan sevinirim.

Dostum bu başlangıç çalışmasında olan bir iş değildi. Son düzeltmeleri yapma aşamasındaydı. Bugün itibariyle okey geldi ve baskıya giriyorum inşallah.

Yapılan yorumların tabiki de faydası oldu. Diğer çalışmalarda görüşmek dileğiyle...

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
eline sağlık. o zaman... kolay gelsin tabiki

karmaskesi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline saglık çalışma güzel olmuş umarım baskısı da güzel olur emegin zayi olmaz

kadet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline saglık çalışma güzel olmuş umarım baskısı da güzel olur emegin zayi olmaz

Evet asıl zor kısım geliyor. Ne kadar iş yollasam da matbaaya her birinde aynı heyecanı duyuyorum. Sanki birşey eksik olmuş hissi hep var:)) Umarım bu heyecan hiç bitmez. Teşekkürler.

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Evet asıl zor kısım geliyor. Ne kadar iş yollasam da matbaaya her birinde aynı heyecanı duyuyorum. Sanki birşey eksik olmuş hissi hep var:)) Umarım bu heyecan hiç bitmez. Teşekkürler.
Umarım bundan sonraki çalışmalarında zaten içinde bulunan sanatsal imzanı bütün çalışmalarında görürüz ve bu çalışmayı Serdar yapmış diyebiliriz.

Yeni çalışmalarını heyecanla bekliyor olacağız:)

kadet

🏅Acemi Tasarımcı🏅

slezengear

🌱Yeni Üye🌱
BaŞta GÖlgeler Olmak Üzere GÖzÜ Rahatsiz Edİcİ Hatalar Var.. Ne Kadar Sade ÇaliŞirsan O Kadar Temİz İŞ Çikarirsin Sade Olmaya Özen GÖster..

kadet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
BaŞta GÖlgeler Olmak Üzere GÖzÜ Rahatsiz Edİcİ Hatalar Var.. Ne Kadar Sade ÇaliŞirsan O Kadar Temİz İŞ Çikarirsin Sade Olmaya Özen GÖster..

Evet sadelikten yanayım herzaman ama müşteri potansiyelimin çoğunluğu, boşluk gördüğü zaman verdiği paranın hakkını alamadığını hissediyo. Bu önyargıyı atamadılar daha ama zamanla bu da yoluna girecek inanıyorum ben. Teşekkürler...

ayşe taşan

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel olmuş resmin kenarına tıttıkları photoshopta mı yaptın ben birtürlü yapamadım

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
başarılı bi çalışma elinize emeğinize sağlık

byimaj

🌟Usta Tasarımcı🌟
kardeşim genel olarak hoş bir çalışma ellerine sağlık benim sadece gözüme hoş olmayan bir yer var o da, kapaktan sonraki şemsiyelerin gölgeleri galiba montaj onlar gölgeler yerinde değil :) yada benim gözüme öle görünüyor :) emeğine sağlık

grafomer

🌱Yeni Üye🌱
tırtıklı olması gerçekten kötü gösteriyo diyenlere katılıyorum sıradan bir piyasa işi olmuş bence bu arada riva resort spa nın kataolgu var elimde gerçekten çok güzel olmus istersen sana yollayabilirim

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel calisma ama bir iki düzenleme sonrasi süper olabilirdi emegine saglik kadet

serhatkaya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence tırtıkları özellikle belirtmek istediğin resimlerde kullanabilirdin.hepsinde kullanınca yerleşimler pek oturmamış. yinede güzel ellerine sağlık.

irdak

🌱Yeni Üye🌱
benide resimlerin altındaki gölgeler rahatsız etti sanki abartılı olmş biras daha hafif olabilirdi