Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Berta Reklam Ajansı logo çalışmam..!

drummer91

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen..

bloss-ich

🌱Yeni Üye🌱
Gayet hoş emekle yapılmış bir çalışma paylaşım iin teşekkürler kaliteli paylaşımınıoz içinde teşekkür ederim başarılarınızın devamı..

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence logo'ları bir inceleyin çünkü bu çalışmanız logo'dan uzaklaşmış sanki

Muzaffer Dölek

🌱Yeni Üye🌱
Reklam ajansı için basit olmamışmı? daha sade çalışmayı deneyin, kolay gelsin :)

outlander

🌱Yeni Üye🌱
bence de logodan biraz uzaklaşmış gibisin. ama güzel çalışma.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
ilk bakışta sağ taraftaki objeyi roket sandım.. daha sonra ışık mı diye düşündüm sonra yoksa lazer mi dedim.. Öncelikle o nedir? .. Logoda kullanım amacınız nedir ? Ve bu logonun küçülmesi durumunda, ki bu küçülme yaklaşık 2 cm boyutuna kadar inicektir, bu görseli insanların anlamasını nasıl bekliyebilirsiniz ? Ajans adındaki ajanslık yanını pek yansıtmamış ve yeni baştan gözden geçirilip tekrar yaratılması gereken bir çalışma olduğuna inanıyorum

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
ilk bakışta sağ taraftaki objeyi roket sandım.. daha sonra ışık mı diye düşündüm sonra yoksa lazer mi dedim.. Öncelikle o nedir?

Merakınızı giderim:) o şey havalı boya tapancasının başlığı genelde ilkel yolla tabela yapımında kullanılırdı halen kullanıldığı yerler ise araba boyahaneleri ve mobilyacılar vs. kullanılıyor. bunu yapan arkadaşımızın eline sağlık ama daha modern daha ajans olduğunu belirten modern bir logo yapmaya çalışsa ve bize sunsa daha iyi olur başarısının devamını dilerim arkadaşımında:)

drummer91

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
O yanına koyduğum alet AirBrush olmakta boya püskürtme tabancısıdır..Yorumlarınızı dikkate alıcam tesekkür ederim..