Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Beyaz rabbit

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
"Follow the white Rabbit..."
Birşey hatırlattı mı sana?

kesinlikle hatırlatıyor, the matrix , beyaz tavşanı takip et.

Onu tahmin etmiştim ancak çalışmada başka bir anlamı var mı diye merak etmiştim.

Bu çalışmanın bitimine az kala kafamda sürekli filmin o sahnesi dönüyordu.
Ordan kaldı ismi.

Konuyla ilgisi yok ama küçük bir not düşeyim:

Aslında "Beyaz tavşanı takip et" Matrix filminde kullanılsa da orjinali "Alice Harikalar Diyarında" hikayesinden alıntıdır. :)

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
62-22
posta pulu
radyo iletişim kulesi
Şeffaf karenin katrajı
arada ki hareketliliği iyi dengelemiş
gerçekten başarılı bir çalışma olmuş eline sağlık Berk arkadaşım.
sayenizde tipografiyi sevdik :)

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Selim, bir konuda uzmanlaşmak yada ilerlemek bir tasarımcı için olmazsa olmazlardan.
Forumda yetenekli arkadaşlar var. Belkide onların bakış açılarını değiştirdik. İçlerindeki
gelişim sürecini hızlandırdık. Faydası olduğunu düşünüyorum. Kendimde sürekli birşeyler öğreniyorum. Teşekkür ederim.

A.mento

🌱Yeni Üye🌱
Herzaman ki gibi harika bir çalışma Berk kardeşim.
Tebrik ediyor ve emeğine sağlık diyorum.
Saygılar, sevgiler...

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
öncelikle çalışmalarından çok etkilendiğimi söylemeliyim abi ve sayende sürekli araştırır oldum :) öncelikle yeni tipografiye başlıyan arkadşlara çok zorlu bir yolda olduklarını söylemek isterim ve tasarımdaki tipografinin kişinin hayal gücüyle birleştiğinden tipografi en zor tasarım dalı diyebilrm. abi artık ben bu kadar araştırmadan sonra senin çalışmalarını tipografi adı altında anmanın sana saygısızlık olacağı kanısındayım. ren armonisi ve kontrast renkler üzerinde bu kadar başarılı olabilen bir sanatçı olarak ben senin bazen bir ressam olduğunu düşünüyorum sadece fırçalarından boya yerine harfler dökülüyor. tipografiyi imaj ile birleştirebilen ve harflere anlam katabilen sayılı ustalardansın. bizlere birşeyler öğrettiğin içn tşk.ler

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
öncelikle çalışmalarından çok etkilendiğimi söylemeliyim abi ve sayende sürekli araştırır oldum :) öncelikle yeni tipografiye başlıyan arkadşlara çok zorlu bir yolda olduklarını söylemek isterim ve tasarımdaki tipografinin kişinin hayal gücüyle birleştiğinden tipografi en zor tasarım dalı diyebilrm. abi artık ben bu kadar araştırmadan sonra senin çalışmalarını tipografi adı altında anmanın sana saygısızlık olacağı kanısındayım. ren armonisi ve kontrast renkler üzerinde bu kadar başarılı olabilen bir sanatçı olarak ben senin bazen bir ressam olduğunu düşünüyorum sadece fırçalarından boya yerine harfler dökülüyor. tipografiyi imaj ile birleştirebilen ve harflere anlam katabilen sayılı ustalardansın. bizlere birşeyler öğrettiğin içn tşk.ler

Teşekkur ederim düşüncelerin için. Elimden geldiği kadar öğrenmeye ve öğrendiklerimi paylaşmaya gayret gösteriyorum. Bizden sonra geleceklere bir köprü olma çabasındayım. Çalışmalarımla ilgili değerlendirmeni, zamana bırakıyorum. İsmi yada cisminin ne olacağına en güzel zaman karar verecektir.