Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Beypazarı Maden Suyu | emirhan ünal

emirhanunal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.emirhanunal.com.tr
Merhaba arkadaşlar,
Beypazarı Doğal Maden Suyu adına yapmış olduğum 'deneme' afiş çalışmamı paylaşmak istiyorum.. :angel:

46khk.png

Benzer konular

mckoc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
doğadan gelen sağlık yazısını ve tokalaşan elleri bi 20 25 derece eğsen farklı bi hava katabilir gibi geliyor bana

ukayrak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
El formundaki su illustrasyonu çok başarılı, sadece altta fax yerine faks olmalı bence... Türkçe yi korumak bir yandan biz tasarımcıların da görevi... Faks ın karşısı da boş kalmış, numara yok... Tekrar elinize sağlık...

emirhanunal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.emirhanunal.com.tr
mckoc

Galiba bahsettiğin logo ile aynı eğimde olması ? Denedim ama inan hoş gözükmüyor :) Ayrıca bildirmekte fayda var, logo ile oynamadım. Kendi halidir :)

ukayrak

Çok haklısın dostum. Ufak ama aslında çok önemli olan bikaç noktayı atlamışım :/

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yeşilin her yerde aynı tonda kullanılması bence hoş olmamış fikir vermesi açısından aşağıdaki renk tonlarını inceleyebilirsin.

Hartgeqkn

🌱Yeni Üye🌱
beyler yeni konu nasıl açabilriim ? yeni üyeyimde

Meridian

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Size Saçma Gelebilir Ama O "Tokalaşn mı desem" o tokalaşma bi siyasi görüşün yaptığı bi tokalaşma,selamlaşmaya benziyo.

fareliadam

🌟Usta Tasarımcı🌟
el gorselindeki multiply blendini kaldırırsan daha iyi olur. çünkü olayı vurgulayan nesne. bu yuzden blend kanallar verilerek background havası verilmez. veyahutta opacty ve opacityli silme işlemi yapıldıysa farketmez bu tur efektler kaldırılmalı birde afiş boyutu 50x70 veya 70x100 veya a3 gibi boyutlar olur. toplum olarak bu boyutlara gözlerimiz alışıktır. haliyle bu ölçüler dışındaki afiş goz yorar. bunlar dışında çalışma güzel olmuş tebrikler.