onurgozay
🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence markete göre çok iyi bir çalşma olmuş, marketlerin o kadar kötü afişleri varki seninkiler onların yanında süper.
afiş? ben tabelayı tartışıyoruz zannediyordum.. balkan ülkelerinde genellikle bu tarz uygulanıyor..yani manavsa elinde domatesler yeşillikler eczaneyse işte ilacını almış mutlu biri hatta birçok markette sadece " products" (ürünler ) yazan tabelalar gördüm. yanındada alışveriş yapan klipartlar..yani adı bile yoktu mağazanın..
ülkemizde ise eğim bence biraz daha ileriye dönük.. yani manavsa yada marketse bir tarz bir druş olmadan olmuyor.. ne kadar küçük olursa olsun işletme bence bir tarzı olmalı.. ya bu tabelaya isimi yazdıkta kenarlarını nasıl dolduralım kaygısı bence yalınlaşma adına geriye dönük bi adım.. unutmayın hocamızın da söylediği.. her dolu olan yada rengarenk olan etkili vede hedefi vuran çalışma değildir..
demek istediğim.. marketin kombinasyonlarını ( ki bence 2 yi geçmemeli ) bütün çalışmaya yaymak zorunda değildin.. bir ana konsept üzerine biraz daha senide tatmin eden bir çalışmanı da görmek isterim..
umarım kırıcı yada anlaşılmaz olmamışımdır.. şimdiden emeğine ve eline sağlık... :cool1: