Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bil Reklam Ajansı

z.uuR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logoadp.jpg
graphic2.gif

Son düzenleme:

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84
Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:
Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.
Konu başlığınızı
edit.gif
butonu kullanarak değiştiriniz, aksi taktirde konu 15 dk. içinde kapatılacaktır...

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Merhaba canım ilk önce konu başlığına değinmek istiyorum :)Konu başlıkları ‘nasıl olmuş- nasılda yaptım ama-al sana ‘ gibi cümleler ile açılmaz :)Bil reklam logo olarak açsaydın daha uygun olurdu diye düşünüyorum:)
Gelelim logotype'a ;
1. B amblemi göze çok fazla batıyor yani gereğinden fazla büyük ve kaba duruyor...
2.acaba 3D değil de sade bir şekilde tasarlasan nasıl olurdu acaba diye düşünüyorum ...
3.sü arkadaki fonda logoya dahil mi ? Yoksa sunum için mi ?

Flood yapmayınız!!

z.uuR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ajans deil açık hava reklamcılığı

z.uuR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumun için tşk idare edin artık ya yeniyim arka fon logoya dahil heryerde öle kullanılır sade yaptığım zaman çok basit duruyo bana göre ama denerim yine saol

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
b harfinde kullandığın magenta bölümdeki siyahlar göz yoruyo.. perspektif göze hoş görünüyo alt taraftaki CMYK geçiş gereksiz bence biraz daha üstünde çalışılsa tadından yenmez diye düşünüyorum..

z.uuR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
saol arkadaşım biraz daha çalışırım üzernde