Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bilboard

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bilboardh.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
görsel kalitesi o kadar düşük ki malesef hüsrana uğratacak sizi baskı sonucu ve müşterinizin tepkisi.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sakın bunu baskıya vermeyin.Piksellerde o kadar çok kırılma varki.Baskı sonucu fiyasko ile sonuçlanır büyük bir ihtimalle.

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sakın bunu baskıya vermeyin.Piksellerde o kadar çok kırılma varki.Baskı sonucu fiyasko ile sonuçlanır büyük bir ihtimalle.

bende ilk gördüğümde bu ne dedim :rofl: Allah Allah :rofl: baskıdan sonra surat ifadesini görmek isterim arkadaşın :smile: bastırırsa tabi

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
önerileriniz için tşk
ben bilerek resulationunu düşük tuttum burada görmeniz için normalde 300dpi
sadece tasarım olarak eleştiri ve fikirlerinizi almak istedim henüz baskı aşamasında değil

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bende ilk gördüğümde bu ne dedim Allah Allah baskıdan sonra surat ifadesini görmek isterim arkadaşın bastırırsa tabi

önerileriniz için tşk
ben bilerek resulationunu düşük tuttum burada görmeniz için normalde 300dpi
sadece tasarım olarak eleştiri ve fikirlerinizi almak istedim henüz baskı aşamasında değil:tongueout:

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
önerileriniz için tşk
ben bilerek resulationunu düşük tuttum burada gödmeniz için normalde 300dpi
sadece tasarım olarak eleştiri ve fikirlerinizi almak istedim henüz baskı aşamasında değil
dpi düşük olsa bile yazıda sorun görünmeyeşi ve ödülde bariz pixel oluşu baskı sonucunu zaten gösteriyor şimdiden. bu dediğiniz lafın arkasında durmayın. sakın bu dediğinize kendinizi inandırmayın emin olun ki o görselin yeniden çekilmesine ihtiyaç var. ve dekup vs.

haricinde renkler çok düz, arka plan gölgeli olabilir. biraz daha çalışmalısınız çok sade. sade işleri çok severim fakat bir oturmamışlık görüyorum bu işte.

emeğinize sağlık.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
S.O.S
bilboardı fh11'de yaptım resim photoshop
dekupe ettim tif kullanınca heykelin sol üstü kesik çıkıyo
bende photoshop eps yaptım ekranda kırık gözüküyor
tif kullanmak istiyorum ama o kesikliğe çözüp bulamadım :sadsmile:

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence bunu kesinlikle bilboard falan çıkartma sıfırdan başla derim ve çok daha kaliteli bir grafik bul

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bence bunu kesinlikle bilboard falan çıkartma sıfırdan başla derim ve çok daha kaliteli bir grafik bul

doğrusu istersen bende pek beğenmedim ama bunu kullanacak kişiler maalesef beğendiler
ve tam düşündüğümüz gibi olmuş dediler
bazen insanın elinde değil beğenip beğenmemek ama yine de düşüncelerin için tşk

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
tşk ederim
ark biraz komik galiba dalga geçecek birilerini arıyo heralde:wink:

:D estafirullah ne haddime dalga geçmek sadece işin ciddiyetini anlaman için öyle bir tepki verdim yani ordaki görsel için tasarımın hoş dikkat edersen ona bir şey söylemedim sade ama ordaki görsel bariz kötü çıkacağı belli şevkini kaçırmak da istemedim siz yanlış anladınız :) ama ben kafayı o görsele taktım :D canlı yüksek çözünürlükte olsa resim çok hoş olur

ellerine sağlık başarılar dilerim

L!AR

🌱Yeni Üye🌱
Kaliteyi 300 dpi olarak düşünüp ele aldığımda göze hitabet konusunda biraz basit kalmış diyebilirim.Renkler cok cansız çok düz bir afiş olmuş.Görüşlerimize başvurdugunuz için teşekkürler