Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bilen biri vardır mutalaka :)

chymera

🏅Acemi Tasarımcı🏅
abb845c9fd5e6dd2332a1a159f606c06.png

Yapılışıyla ilgili ufak bi ders verecek gönüllü aranıyor :)

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
önce yazıyı ve baloncukları transparan olarak oluştur. sonra beğendiğin bir arka planı onların üzerine yapıştır. muhtemelen böyle yapmıştır.

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
photoshop değil de llustartorda yapılmış o ders anlatmıştı ama nerde olduğunu hatırlamıyorum bence google araştır

chymera

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ne diye arttırcam :)

+ ilgili fontu nerden tahsis ederim dafont filan demeyin baktım milyon tane var hani bi ara resmi atıosun da fontu buluodu öyle bi site vardı onu hatırlayan varmı ?

53tosun

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.kadirtosun.com
Gradient tool ile yapıldıgını düşünüyorum . Rengarenk yaptıktan sonra layer kısmından "color" işaretlersen aynı renklere ulaşabilirsin . ( gradient tool rengarek seçili olacak )

UkeLa_ChoCuK

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.facebook.com
Uygun zemini ve yazıyı hazırlar sonrada clipping mask uygularsınız... 3 harfe de ayrı ayrı clipping mask uygularsanız aynı sonuca ulaşırsınız...

ßirazdan iş yerine ulaştığımda resimli bi anlatım gönderebilirim eğer elini benden daha çabuk tutan birisi çıkmazsa :)

Saygılar...

tQbRk

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.tugberktasdemir.com
Ukela'nin dediği gibi yazı ve zemini hazırla bir sürü yuvarlak çizerek yapabilirsin. sonrada mask uygulayarak yazıya oturtursun :)

Burnett

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar bende sizin anlatımınızdan Clipping Mask felan hiç bir şey anlamadım :(.Bana da Clipping Mask nedir,nasıl yapılır anlatabilecek var mı acaba?

UkeLa_ChoCuK

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.facebook.com

Burnett

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Evet çok teşekkür ederim :3.+Puan vermek istiyorum ama önceki konuda verdiğim için :D.