Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bilene Helal olsun

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
Az sonra okuyacağınız soruyu doğru cevaplayabilen üyemize hakkaten helal olsun dicem...Ve şunu da ekliyim..Bu sorunun cevabını doğru verebilen kişi katil potansiyeli olabilen kişidir..Virginia Üniversitesi Criminal Psikoloji Görevlilerinin Hazırladığı Bir Soru...

Neyse sorumuza geçelim...

Efendim iki kız kardeş ve anneleri beraber yaşıyorlarmış..Bir gün kader bu ya anne vefat etmiş..İki kız kardeş cenazede ağlarlarken kızlardan büyük olanı bir adam görmüş cenazede...Birden adama deliler gibi aşık olmuş...(Bu adamı ne abla ne de ufak kardeş daha önce hiç bir yerde görmemişler)...Ama adam annelerini tanıyor olacakki cenazeye gelmiş...

Büyük kız aradan bir kaç hafta geçmesine rağmen o gördüğü adamı unutamamış..Hatta annesinin ölümünden daha çok o gördüğü adamı düşünüyormuş...

Aradan 1 hafta geçmiş ve küçük kız kardeş'te ölmüş...

SİZCE SEBEBİ NE OLABİLİR?

Alıntı...

Benzer konular

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
ben cevabını biliyorum pm' den yazayım; ayıp olur oyun daha yeni başlamış... mümkünse doğru diye haykırın burada :D bu arada önceden kendim bulmuştum yanıtı...

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Bunu cezaevindeki mahkumlara sorduklarında kısa sürede bilmişler...:D

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
ya gece gece var yaa ben bunu sabaha kadar dusunurum şimdi çözümleme yapıyorum :D

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
mct0033 isimli arkadaş söylemiş ya zaten...

Kadın adamı cenazede gördüğü için yakınlarından(akraba) birisi oldugunu düşünmüş ve tekrar bir cenaze olursa adamı tekrar görebileceği kanaatine vararak kardeşini heba etmiş :D Bu kadar psikopat insanlar var işte dünyada:D

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
onu ben dedim ben uzmanmıyım :D yuppeeee :party:

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
bende sevinmiştim :anlamsiz:

senin konularına yorum yok bidaha :D