Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bilge modüler tanıtım sistemleri

ilter

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bilgef.jpg

Benzer konular

ilter

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sayfadaki tek yorumsuz konu benimki bende kendime yazayım dedim :)

ilter

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kimse yokmuuuuuu

billiejan

🌱Yeni Üye🌱
Ben Geldim. :) Daha çok Tekstil firmasının logosuna benzemiş. Gayet Güzel ama Hizmeti vurgulamıyor...

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
bu logo kesinlikle basıma uygun bir logo değil.. font çok ince oldugundan ve kıvrımları diger harflerle birleşiyor olmasından logonun küçülmesi durumunda yazı okunmicaktır. aynı zamanda alt yazının köşelere dıfır olması tek satır olması logoyu dagıtmış .. bunun yanı sıra logonun küçülmesi halinde oda okunmacak kadar küçük bir şekilde yazılmış.. yinede emeğinize sağlık ..

ilter

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu logo kesinlikle basıma uygun bir logo değil..

yorumunuz için teşekkürler yanlız kafama takılan bir kaç soru var acaba sizin bildiğiniz baskı teknikleri nelerdirki bu fontu basamayacak. yada çalışmalarınızı baskıya gönderirken küçük ve ince fontları kullanıldığını farz edelim ne yapıyorsunuz. yada. logo yapmak için mecburen kalın font mu kullanılmalı. engin bilgilerinize

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Calligraphy karakter kullanımı logomudur? Yada olabilitesi olmasına rağmen logo sınıflandırmasında çok basite kaçmıyormu?

Baskıda elbetteki sorun çıkmaz ama modüler tanıtım sistemleri sektöründe, firma isminin Calligraphy karakterde kullanımı ve logo pşarak sunumu biraz değil baya bir kolaycılık değilmidir?

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
yorumunuz için teşekkürler yanlız kafama takılan bir kaç soru var acaba sizin bildiğiniz baskı teknikleri nelerdirki bu fontu basamayacak. yada çalışmalarınızı baskıya gönderirken küçük ve ince fontları kullanıldığını farz edelim ne yapıyorsunuz. yada. logo yapmak için mecburen kalın font mu kullanılmalı. engin bilgilerinize

Arkadaşım bu bir logoysa tabiki bu kadar çok ince çizgiden kaçmalısın .. Sonuçta logolar 2 cme kadar küçültülüyor.. basılır evet ama basıldığında okunur mu .. Bütün mesele bu..

adsadfs.png

Yaklaşık logonun kullanım boyutu bu halindeyken bu logoyu siz görebiliyor musunuz ?
Bu haldeyken gördüğünüz gibi alt yazı hiç okunmuyor..Bilge yazısıda buge gibi gözüküyor..
Emeğinize sağlık..

Son düzenleme:

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
bencede üzerinde biraz daha çalışmalısın...eline sağlık....

zelda76

🏅Acemi Tasarımcı🏅
modüler sistemleri demişsin bu cok kibar bi logo olmuş bikaç altarnatif daha calışabilirsin font daki uzayan kıvrımlar hem üste hemde alta vermen kullanımı zorlaştırmış tek tarafta kullan illa bu yazı tipi istiyorsan cünki ozaman daha geniş olabilir yazı karakteri.

silvershadow

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.recepdurali.com
Ben logodan basım işlerinden anlamam ama teknoloji çok gelişti diye biliyorum :) Hem siz resmi alıp ufaltıyosunuz o zaman tabiki bozulma olucaktır... vectörel mi diyosunuz o şekilde ufaltma olunca bozulma olacağını zannetmiyorum...

Not: Bir ayağımız konyada olduğu için toprağımıza destek çıkalım :)

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok güzel bir logo çalışması olmuş,ellerinize sağlık.

montana26

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bencede yazı stilini değiştirebilirsin diye düşünüyorum ama yoruma çık.Tebrikler.

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
logo çalışmalarında amaç basit anlaşılır olmasıdır
inceliği anlaşılır olmasına engeldir uzaktan bakılınca örneğin
veya küçültüldüğünde. yazıyı calligraphy fontla yazman
görünüm olarak yakından bakınca şık görünebilir ama
uzaktan anlaşırlığı güçleşmekte.bir kaç alternatif daha dene, eline sağlık

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Ben logodan basım işlerinden anlamam ama teknoloji çok gelişti diye biliyorum :) Hem siz resmi alıp ufaltıyosunuz o zaman tabiki bozulma olucaktır... vectörel mi diyosunuz o şekilde ufaltma olunca bozulma olacağını zannetmiyorum...

Not: Bir ayağımız konyada olduğu için toprağımıza destek çıkalım :)

Tmm bozulma olmuş olsun .. Ama yazı boyutunun karınca duasından farkı ne.. her neyse uzatmiycam ben daha fazla sizin fikirleniz, sizin benimkilerse benim olsun .

ilter

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
birde buna baksanız :(
ilter.jpg

ilter

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:(

birde bunu yorumlasanız

ilter.jpg