Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bilgem koleji totem çalışması

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
bilgem.jpg
yorumlarınız değerlidir...

Benzer konular

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Sevgili Selim ilk önce baskı detaylarında seni bilgilendireyim çalışman dijital baskıda basıldığında çok fazla efekt kullanmışsınki yazılarda heleki (bilgem koleji) logosundaki efektler ekranda gözüktüğü gibi hoş olmucaktır. Sonra konuyu totem çalışması olarak açmışsın çalışman billboard olacak galiba çalışman dolu dolu gözüküyor lakin çok eksikleri var.
Çok fazla yazı var her birininde yazı fontu ve renkleri farklıki buda karışıklığa yol açıyor. Eline sağlık benim sana söyleyebileğim yorumlar bu kadar. başarılar dilerim.

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
öncelikle yorumunuz için teşekkürler çalışma 6x3 metre dışardan aydınlatmalı yerden yüksekliği 9 mt olan bir totem olacak iç cephe baskı alınacak bu tür çalışmlarım çok oldu ve sorunsuz baskı aldık ilginiz için teşekkürler

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Ellerinize sağlık o zaman deyip, umut ediyorum "professiyonel", "profesyonel" olarak değişmiştir baskıdan önce.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ellerinize sağlık o zaman deyip, umut ediyorum "professiyonel", "profesyonel" olarak değişmiştir baskıdan önce.

Bu sitenin güzelliği bu işte.:) Gözden kaçan hataların bir başka arkadaşımız tarafından farkediliyor olması.