Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bilgi edinmek istiyorum..

ebubekiryalcin

🌱Yeni Üye🌱
grafik tasarım okumayı dusunuyorum eskişehirde, unıversite okumadan tasarımlara baslıyabilirmiyim tecrube edinmek için? hangi tasarım programını onerirsiniz baslangıç için?

Benzer konular

mrlk

🌱Yeni Üye🌱
grafik tasarım okumayı dusunuyorum eskişehirde, unıversite okumadan tasarımlara baslıyabilirmiyim tecrube edinmek için? hangi tasarım programını onerirsiniz baslangıç için?

merhaba, merak ettim kaç yaşındasın ve neden grafik tasarımı seçmek istiyorsun?

sweetng

🌱Yeni Üye🌱

ajans işleri yapmak istiyorsan katalog,katvizit, logo, kurumsal kimlik, afiş gibi...
photoshop, illustrator, corel öğrenmeye çalış tabi bunları öğrenmek o kadar kolay değil. hadi öğrendin diyelim tasarım yapmak da kolay değil hadi onuda yaptın diyelim müşteriye beğendirmek en zor iş... ayrıca sadece program öğrenerek tasarım yapamassın çok araştırman lazım, tutorial izlemen lazım kendini çok geliştirmen lazım ve bunu içinde çok zman lazım eğer işi öğrenmek istiyorsan bir yerde stajer olarak başlaya bilirsin...